Hocam forumdaki tüm konular böyle amacından sapmış durumda. Ben yukarıda yeşil elma ekşi midir diye sormuşum, biri gelip karpuz ekşi olmaz yazmış, bir diğeri neden yeşil elmayı yiyeceksin, domates ye diyor. Forumun sahibi ben değilim, sorunun sahibi benim. Cevap almak istediğim için yazıyorum. Kimin hangi meyveyi tükettiği umrumda olsa gider onu sorardım. Adam nitelikli kahve içmekten bahsediyor, suyu termosta tutup demlemekten bahsediyor. 90 derecenin altında verimli kahve demlemek mümkün değil mesela. Ben bunu yazıp ortalığı bulandırmıyorum. Ama adam ısrarla yazıyor. Anlatabiliyorum umarım
geçen birinin webasto önerisi konusunu açtım okumaya çalıştım, daha 3. Cevapta konu webastodan çıkmış akü seçimine gelmiş, bir diğeri webastoyu napıcan kışın çıkma ben yazın çıkıyorum demiş, konu yazın nereye çıkıyorsuna dönmüş sonra millet gittiği yerleri yazmaya başlamış. Ama kimsenin adama webasto önerdiği yok. Adam bıkıp çıktı muhtemelen forumdan. En son abinin biri benim hanım üşüyo zaten falan yazmış konuya :d dayı adam webastoyu sana almıycak kendine alıcak senin hanımdan bize ne dememiş kimse. Benim konu da böyle oldu. Az sonra akü önerisi gelmeye başlar.