12V Akü ile Çalışan Komprösör ve Akü Takviye Cihazı Arıyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,546
Ynt: 12V Akü ile Çalışan Komprösör ve Akü Takviye Cihazı Arıyorum!

Teşekkürler, inceliyorum linkleri...

Etiketler

Bauhause' tan, bauhause için üretilmiş Alpha Tools marka akü takviye ve kompresör bir arada cihaz almıştım...

yanlış hatırlamıyorsam 4 tipi vardı, benimki invertörde içeren en üst versiyonun bir altı incertörsüz olan A-ES 1000 modeli...

Kalitesi orta ayarda, fiyatı çok uygun... Bauhause markasını tehlikeye atmaz diye güvenip almıştım...

İnvertörüm vardı, o yüzden bunu tercih etmiştim...

All in One cihazların pek işe yaramadığını biliyordum, şansımı denemek istedim...

Umut' tan T-max' ın çift pistonlu kompresörünü aldım, çok güzel, sağol Umut...

T-max tam inik 30" arazi lastiğni 1.5 dakikada 33 psi şişrdi...

Benim aldığım all in one 10 dakikada 20 psi' a ancak getirdi, devamına uğraşmadım...

Ama jump start konusunda başarılı, iş görüyor...

Invertörlü modeli' nin invertörü nasıldır bilmiyorum ama benimki sadece akü takviyesi için güzel...

Jump Start için tavsiye ederim...

İnvertörü internette 500W' lık biş almıştım. Güzel, markasını felan hatırlamıyorum, kırmızı siyah etiketi var. Lap top ve kampta energy save ampül bağlıyorum... 2 satte yakın ampülü yakıyorum, aküden sadece 0.5 volt gitti... Bide gene internetten çakmağa bağlanan akü volt metre almıştım, onunlada kontrol ediyorum akümün durumun devamlı, gösterge tablomda volt metre var ama bu cihaz 11.5 V nin altına düşünce ötüyor felan... :smiley:

Kompresörde T-max çift pistonluyu tek geçerim ;D

Teşekkür ederim...

alanada satanada hayırlı olsun. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D
Güle güle kullan Alp, alana da satana da hayırlı olsun ;D ;D ;D ;D

Bir not: Hayatta öğrendiğim bir husus: Herşeyi bir arada iyi yapan bir alet henüz keşfedilmedi. Cep telefonu aynı anda TV ve radyo ise ve şarjı uzun gidiyorsa çalışmaz, kompresörde invertör ve fener varsa entegre yürümez, bir araç hem offroad arabası hem uzun yol arabasıysa gitmez vs vs ;D ;D ;D

Çok derin bir mevzu oldu kuzen.Sayfalarca söz söyleyebilirim bu konuda.

Nasıl yani... ;)
;D hem güzel, hem akıllı, hem sadık, hem çocuk yapar, hem kariyer yapar, evcimen, temiz, tutumlu v.s. olabilemez mi? yani ;D

Ama,
hem çirkin, hem geri, hem gözü dışarda, hem çocuk mocuk taşıyamaz, eve bakmaz, eğitim o biçim, müsrif, pis v.s. olabiliyomuuşşş Allah Göstermesin... yani... ;D

:smiley::smiley::smiley::smiley:

Bir kompresör+şarj makinasına ne güzel manalar kattık.Alp yazdıkların olabilir, ancak gerçekleşme yüzdesi çok düşük.

yavuz-çelikel' Alıntı:
:smiley::smiley::smiley::smiley:

Bir kompresör+şarj makinasına ne güzel manalar kattık.Alp yazdıkların olabilir, ancak gerçekleşme yüzdesi çok düşük.

;D yerim ben o manaları ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR