Ynt: 12V Akü ile Çalışan Komprösör ve Akü Takviye Cihazı Arıyorum!
Bauhause' tan, bauhause için üretilmiş Alpha Tools marka akü takviye ve kompresör bir arada cihaz almıştım...
yanlış hatırlamıyorsam 4 tipi vardı, benimki invertörde içeren en üst versiyonun bir altı incertörsüz olan A-ES 1000 modeli...
Kalitesi orta ayarda, fiyatı çok uygun... Bauhause markasını tehlikeye atmaz diye güvenip almıştım...
İnvertörüm vardı, o yüzden bunu tercih etmiştim...
All in One cihazların pek işe yaramadığını biliyordum, şansımı denemek istedim...
Umut' tan T-max' ın çift pistonlu kompresörünü aldım, çok güzel, sağol Umut...
T-max tam inik 30" arazi lastiğni 1.5 dakikada 33 psi şişrdi...
Benim aldığım all in one 10 dakikada 20 psi' a ancak getirdi, devamına uğraşmadım...
Ama jump start konusunda başarılı, iş görüyor...
Invertörlü modeli' nin invertörü nasıldır bilmiyorum ama benimki sadece akü takviyesi için güzel...
Jump Start için tavsiye ederim...
İnvertörü internette 500W' lık biş almıştım. Güzel, markasını felan hatırlamıyorum, kırmızı siyah etiketi var. Lap top ve kampta energy save ampül bağlıyorum... 2 satte yakın ampülü yakıyorum, aküden sadece 0.5 volt gitti... Bide gene internetten çakmağa bağlanan akü volt metre almıştım, onunlada kontrol ediyorum akümün durumun devamlı, gösterge tablomda volt metre var ama bu cihaz 11.5 V nin altına düşünce ötüyor felan...
Kompresörde T-max çift pistonluyu tek geçerim ;D
Teşekkür ederim...