Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)
evet arkadaşım bu gezinide çok ama çok beğendim, 125 lik motoru yavaş bir motor olarak değerlendirmişsin ama , bizim yollardaki hız limitide belli, gelelim o güzel ve eminim çok eğlenceli geziye 2013 haziranındabenimde tek başıma bir gezim oldu , gezimin adı HAYAT GEZİNCE GÜZEL -8- çok ama çok eğlencelive bir okadarda heyecanlı geçmişti,o kanola tarlasını ilk defa senin fotolarında gördüm çünki bizim buralarda ekilmiyor ve resmi çok beğendim,motorun feribottaki parasını biliyorum bende cbf 150 var ,bende haziran 2013 te gökçeada'ya gitmiştim bendende 6tl almışlardı ,behramkaleyi bende gezdim, ama denizin kenarına inmemiştim,sayende oralarıda görmüş oldum,bende enson eskifoçaya kadar gitmiştim oradan manisa üzerinde eskişehire dönmüştüm,sayende daha önce görmediğim yerleride senin gözünden görmüş oldum,tarihi yerleri görebilmek için 30 tl ye müze kart almıştım çok faydasını gördüm inşallah seninde vardır.fotoğraf makinan daiyi birşey galiba o karetta karetta kaplumbağasını çok beğendim.sonuç olarak harika bir gezi çıkmış ortaya,3217 km rede çok iyi bir km kazasız belasız geçen uzun bir yol tebrikler. daha başka gezilerin olursa onlarıda sabırsızlıkla bekleyeceğim saygılar motorcu arkadaşım...