125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan inzell Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,344

inzell

Ana Kamp
IMG_3912.jpg IMG_3913.jpg IMG_4014%252520kopya.jpg IMG_4174%252520kopya.jpg IMG_4147%252520kopya.jpg IMG_4302%252520kopya.jpg

Nisanın son haftası, bir pazar sabahı… Yine her zamanki gibi öğlene kadar uyuyarak günü harcarken aklıma bir fikir geldi: Bugün daha fazla ziyan olmadan Tekirdağ’a akrabalarımın yanına gideceğim! Derhal çantamı toparlıyorum ve bir saat içerisinde yoldayım. Ortalama 50 km/s hızla uzun bir yolculuk başlıyor…

Devamı...

Etiketler
Ynt: 125′lik Motorum İle Ege Turu (3200 Km)

evet arkadaşım bu gezinide çok ama çok beğendim, 125 lik motoru yavaş bir motor olarak değerlendirmişsin ama , bizim yollardaki hız limitide belli, gelelim o güzel ve eminim çok eğlenceli geziye 2013 haziranındabenimde tek başıma bir gezim oldu , gezimin adı HAYAT GEZİNCE GÜZEL -8- çok ama çok eğlencelive bir okadarda heyecanlı geçmişti,o kanola tarlasını ilk defa senin fotolarında gördüm çünki bizim buralarda ekilmiyor ve resmi çok beğendim,motorun feribottaki parasını biliyorum bende cbf 150 var ,bende haziran 2013 te gökçeada'ya gitmiştim bendende 6tl almışlardı ,behramkaleyi bende gezdim, ama denizin kenarına inmemiştim,sayende oralarıda görmüş oldum,bende enson eskifoçaya kadar gitmiştim oradan manisa üzerinde eskişehire dönmüştüm,sayende daha önce görmediğim yerleride senin gözünden görmüş oldum,tarihi yerleri görebilmek için 30 tl ye müze kart almıştım çok faydasını gördüm inşallah seninde vardır.fotoğraf makinan daiyi birşey galiba o karetta karetta kaplumbağasını çok beğendim.sonuç olarak harika bir gezi çıkmış ortaya,3217 km rede çok iyi bir km kazasız belasız geçen uzun bir yol tebrikler. daha başka gezilerin olursa onlarıda sabırsızlıkla bekleyeceğim saygılar motorcu arkadaşım...

Teşekkür ederim. Şimdi sizin gezinizi inceledim, gerçekten hayat gezince güzel dediğiniz gibi. Hele bir de motorla gezince tamamdır. :smiley:
125cc'de olsa 100'ü devirebiliyor, ben yine de 50'leri geçmemeye gayret ettim. Behramkale'ye yine giderseniz gittiğim pansiyonu mutlaka öneririm. Kahvaltı parasına bedava konaklama gibi birşey.

Müzekart olmazsa olmazım, her yerde işime yarıyor. Öğrenci olduğum için biraz daha indirimli hatta.
Diğer gezileri de zamanla paylaşırım. Yaza doğru yeni planlar yolda. :smiley:

Paylaşım için teşekkürler. Motorunuz çok güzel.Bence uzun yıllar birçok işinizi rahatlıkla görür. ;D Şimdiki aklım olsa ,hiç büyük motor almazdım. ;D

Evet çok güzeldi, deli gibi sattım güzelim motoru.
Şimdi CBF1000 kullanıyorum, bir kenarda dursaydı çok güzel olacaktı.

Teşekkür ederim, bolca gezi planım var daha paylaşacak çok gezi olacak. :smiley:

Tebrikler bilgilendirici bir solukta okunan hoş bir gezi raporu olmuş. Teşekkürler paylaşım için. Ayrıca raporu paylaştığın adres sizin sayfanız mı yoksa genel motosiklet forumlarından mı? Ben size ait diye anladım ama? Oyle ise yeni bir takipcin var artık ;) sevgiler saygılar tekerin düz bassın

Merhaba, evet doğru anlamışsınız kendi gezi blogum. :smiley: Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim. Yurtdışı yolculuğuna çıktıktan sonra Facebook sayfamı da güncel tutacağım, dilerseniz oradan da takibe alabilirsiniz. https://www.facebook.com/motorumlaNET

sitenizdeki tüm yazılarınızı okudum sizi tebrik ediyorum bu ruhunuzu asla kaybetmeyin... allah kaza bela vermesin yolunuz açık olsun...

Teşekkür ederim Süleyman bey, sizin de yolunuz açık olsun.

Resimlere baktık , hepsi çok güzeldiler . :smiley:
Bizler ile paylaştıgınız için çok teşekkür ederiz.

Sanki ; ? Dedim içimden.

İnsan insana benzeyebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri