12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,539
Mesut hocam teşekkürler dediklerinize katılıyorum, aslında kafamdaki hacim 40 maksimum 50 ama bu denk geldi o yüzden sormak istedim, yoksa eminim 60 ltre oldukça büyük. Dağcılık eğitimi aldım minimal yaşamayı oldukça iyi bildiğimi düşünüyorum , ama dediğim gibi hacim böyle denk geldi. Öğrenmek istediğim ezetil in performansı, ayrıca 2 yılda doblodan caravelle ya da vito tarzı araca geçişim olası. Tekrar teşekkürler

Resimde gördüğümüz 60 litrelik Ezetil 230v ile çalışıyor. Doğrudan 12 volta bağlamak mümkün olmasa gerek. Bir dönüştürücüye ihtiyaç var. Bu da ilave enerji kaybı olur.

Ayrıca bu büyüklükte üstten kapaklı bir buzdolabında düzen sağlamak kolay olmasa gerek. Alttakileri bulmak için aramak lazım.
Ezetil 10 778710 Kompressorkuehlbox EZC 60 230 V, silber, 69 x 46 x 45,5 cm jetzt bestellen

Sizin bahsettiğiniz farklı sanırım. Benim ilgilendiğim ürün 12v, 24v DC ve 220 AC ile çalışıyor. Büyük olması şu aşamada işime yarayacak. Merak ettiğim, ürün işime yarayacak bir ürün mü büyüklüğü ağırlığı herşeyi benimm için makbul.

Çalıştırmak için , güneş paneli ,sarj aleti ve jel akü de almanız gerekecek .

Doblo için , 3 sistem piknik tüpü ile çalışan , üstten kapaklı , 40 litrelik bir buzdolbı almayı düşünmezmisiniz ?

3 sisteme hiç merak sarmamıştım, açıkçası nasıl bir sistemdir fikrim de yok. Biraz araştırayım. Şimdi yok yere bir anda 3 bin küsür tl bağlamak istemiyorum. Net kullanıcı yorumuna da ulaşamadım. Araştırmaya devam edeyim ben. Teşekkürler bakıyorum

Şimdi baktım da bana göre dezavantjı fazla. Ben kamp ocağı için araçta bütan-propan kartuşlara bile aşırı tedbirle yaklaşıyorum, o yüzden direkt elemek istiyorum. Yine 12 v dc bakıcam sanırım. Daha doğrusu elimdeki fırsat ezetil 60 bu fiyat olarak uygun geldi piyasa olarak, ama fiyat performans olarak önerilmezse başka yollardan halletmeye çalışacağım, teşekkürler ilginize

Ürünler | KLEO

Ninkasi

12 volt kompresörlü YERLİ İMALATLAR 'a da bir gözatınız .

Ürünler | KLEO

Ninkasi

12 volt kompresörlü YERLİ İMALATLAR 'a da bir gözatınız .
Onlara da baktım, yerli üretim tamam ama bir alman gibi olamaz sanırım. Forumda okuduğum kadarıyla bu işin ustası waeco, ona da para yetişmez. Arayışa devam, bir de cihangemi vardı ordakiler de mantıklı, ama kullanıcılar gerçek yol gösterici olacak benim için,beklemedeyim

Doblo tarzi arac ile ancak cadir kamplari dusunmenizi tavsiye ederim.
Cadir tavanda veya yerde olabilir.
Buzdolabi , isitici ve cadir ile pek cok yerde ve zamanda seyehat ve kamp yapabilirsiniz.
Bahsettiginiz buzdolabi ancak cok ucuz ise alinabilir, yoksa gereksiz.

Teşekkürler ama ne istediğimi biliyorum ve kafamda oturttum benim ilgilendiğim kısım ezetilin performansı. Çok uzun süreler çadırlı kamp yaptım zaten. Artık çadır kur, çadır topla ile uğraşmak istemiyorum, tek başıma ya da grupça gezmek beğendiğim yere aracı çekmek ve uyumak, tek istediğim bu. Araç, 12 v dc compresörlü buzdolabı bunların hepsi kafamda ok, yukarıda da dediğim gibi ne istediğimin farkındayım kolay olmadı bu karara varmak. Sonuç olarak ezetilin performansını merak ediyorum. Teşekkürler yine de

Anladigim kadari ile sordugunuz buzdolabini bilen kimse yok. O zaman devam edin. En kotu durumda suyu sicak icersiniz.
Kamplar yaniniza kar kalir.

Soğutma sistemi her yerde aynıdır. Kullanma amacına uygun seçilen kompresör, kondanser, kılcal, evap(buzluk) ve termostat tan oluşur.Bu Almanya dada Amerika dada Türkiye de de aynı. Fark oluşturacak bir tek izolasyon var bence onuda çok abartmaya gerek yok.
Bende doblo kullanıyorum kendime yirmi litrelik buzdolabı yaptım yetmedi, altmış litrelik yaptım doblo yetmedi,araç üstü sepet yaptırdım idare etmeye çalışıyorum. Bence üç dört günlük kamplarda küçük araçla buzdolabına da gerek yok, termos ve buz yetiyor.

Selamlar,ezetil hakkinda bilgim yok.fakat international calisan tirci bir yakininiz varsa,yurtdisindan gelirken size sifir bir buzdolabi getirebilir.hem de ekonomik olur.ben yili hatirlamiyorum fakat euro 3 tl iken 300 euro karsiliginda sifir vitrifrigo c41 litre dolap getirttim.hersey yasal italya da faturasiyla satin aliyor,italyadan cikarken faturadaki kdv kadar indirimi iade alip geliyor.1adet olunca hersey yasal diye biliyorum.iddaa etmem.o zaman ayni dolap burada yaklasik 2-3 kati tl olarak satistaydi.insallah bir yakininiz vardir,buzdolabi sorununuzu boyle cozebilirsiniz.muylu yillar,iyi gezmeler.