"10 Gün 10 Gece Su Altında Kalma" Rekor Denemesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,780

Etiketler
Ynt: İşte Rekorun Bedeli

tebrikler helal olsun ben demiştim 10 gün suyla temas eden deri erir diye ama kalıcı degil kısa zamanda düzelir

Ynt: İşte Rekorun Bedeli

Onca saat suyun altında kalmasına, vücudundaki çeşitli hasarlara rağmen, sudan çıkışı sonrası basına verdiği demeçte son derece sağlıklı son derece inançlı ve vakur bir Cem Karabay gördüm ben. Tebrik ediyorum.

Ynt: "10 Gün 10 Gece Su Alt?nda Kalma" Rekor Denemesi

Ilginize cok tesekkurler.
Sukur yazdigimi okuyup cevap vermek istiyen biri varmis :smiley:

Ynt: "10 Gün 10 Gece Su Altında Kalma" Rekor Denemesi

vosdost' Alıntı:
Ilginize cok tesekkurler.
Sukur yazdigimi okuyup cevap vermek istiyen biri varmis :smiley:
bu gezenbilir kardeşliğinden kaynaklanıyor olması gerekeni yaptım gezenbilirde beklenen cvplar sanki hasta ziyareti veya bir asker mektubu gibi beklenir oluyor bir zaman sonra
saygılar.

tebrik ederim.çalışmanın ve azmin ürünü.

4650_97258787648_624192648_1699407_1534754_n.jpg

vosdost' Alıntı:
Wc sorununu nasıl çözecek ?
hahaha
2 defa, vakumlu büyük bir hortum kullanıldı. bir seferinde 4,5ton su kaybına neden oldu. filtre sisteminin tekrar devreye girmesi için eksilen su eklendiğinde üşüme sorununa yol açtı.
altbezleme filan olmadı. bunlar bu iş başlamadan evvel konu hk alınacak tedbirlerden biriydi ancak kullanılmadı...
muhabbete bak hahaha

azazzel' Alıntı:
hahaha
2 defa, vakumlu büyük bir hortum kullanıldı. bir seferinde 4,5ton su kaybına neden oldu. filtre sisteminin tekrar devreye girmesi için eksilen su eklendiğinde üşüme sorununa yol açtı.
altbezleme filan olmadı. bunlar bu iş başlamadan evvel konu hk alınacak tedbirlerden biriydi ancak kullanılmadı...
muhabbete bak hahaha

evet muhabbette bakalım ve gülelim diye sordum zaten

ben öyle birilerinden değil tv de ANA haberlerden bizzat bana ait kulaklarım ile duyduğumu belirttim işkembe-i kübradan ne konuşurum nede konuşanı dkkte alırım.
bilgilerinize saygılar.

ben muhabbetin nereye geldiğiyle ilgili olarak espri olsun diye yazmıştım. sanırım yanlış anlaşıldım, huzur bozmak için yazmadım inanın. kusura bakmayın...

estağfirullah efendim kızmak yok hele bendeniz gezenbilirde kızabilecek en son kişiyim yazı ve karekter bakımından yazılarım hep nasihat varidir bir o kadar da tecrübem ile sabittir .
size belki henüz ziyaret etmediğiniz bir link belki hoşunuza gidebilir
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39441.msg400122#msg400122

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.