1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 859
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 1 Soru 1 Cevap

Devam..

02-3.jpg

kahve kokusu var sanki bunda ;D Brezilya civarlarından olabilir mi ??

Tam olarak Niva değil. Yaklaştınız elbet. Uzatmadan söyleyeyim.

Bu Lada Reka (Nehir anlamına geliyor, kasa kodu VAZ2122). Avtovaz'ın Niva üzerinden yaptığı amfibik bir prototip. 1300 cc 60 hp bir motoru 115 km/s sürati vardı. Suda ise 9 km/s'lik bir hıza haizdi.

70'lerden 1988'e kadar tonlarca türevi bir sürü askeri testi başarıyla geçmesine rağmen asla seri olarak üretilemedi. Sebebi de muhtemel tek alıcı olan Kızılordu'nun o sıralar krizde olmasıydı.

VAZ02.jpg

VAZ01.jpg

Bilin bakalım :smiley:

Sene 1979 Bir tekkapılı jip 4x4 cj7 boyutlarında amerikan malı otomatik vitesli klimalı elektrikli camı hard top lı westing house frenli hidrolik direksiyonlu orjinal ön arka dana 60 difransiyelli difransiyel kilitli dana 300 arazili traktör askeri araç kamyon ve kamyonet leri ile ünlü firmanın ürünü ... Öyle bir opsiyon listesiyle satışa çıkmış ki bugün bile hiçbir firma okadar kapsamlısını üretemiyor ...

Selamlar

aşağıdaki aracın ne olduğuna dair bir fikrim yok portekizde iki hafta önce bir binicilik okulunda çektim bilen varsa beri gelsin ama Nadir Abi tek atışta vurur diye düşünüyorum. Çizgileri bana citroen gibi geldi ama dediğim gibi bir fikrim yok

_MG_0344.jpg

eemree' Alıntı:
abi uro vamtac mı

bravo tek atış isabet..

URO/İSPANYA
Gaçilya'dan gelen Urovesa firması, askeri amaçlar için sayısız yük taşıma ve arazi aracı üretiyor. En ünlüsü bu Vamtac, sürekli 4 tekerlekten çekiş, iveco ve steyr firmalarından alınan dizel motorlar kullanılıyor.Amerikan hummer dan da esintiler taşıyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR