1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 859
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,910
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: 1 Soru 1 Cevap

Bantam gibi duruyor, kapı eşiği biraz fazla açık gerçi.. istepneyi genelde ters tarafa dodge bağlar ama dodge command car bundan çok daha büyük.... ben Bantam diicem :D

BolbuzJack' Alıntı:
Kalacak yer sıkıntısı olur diye düşünüyorum, tabi ki sessiz sakindir, belli olmaz belki kafa dinlemek için kaçarım bir hafta sonu.

Devam edelim.

xxxxxxxxkf4.jpg

BolbuzJack' Alıntı:
Kalacak yer sıkıntısı olur diye düşünüyorum, tabi ki sessiz sakindir, belli olmaz belki kafa dinlemek için kaçarım bir hafta sonu.

Devam edelim.

xxxxxxxxkf4.jpg

Toyota olabilir mi?

Toyota doğru cevap, resmi bulduğum kaynakta 1951 model Toyota Land Cruiser BJ olduğu yazıyordu ;) Bu arada çok güzel bir konu, bu sayede arazi araçları tarihini az çok öğrenmeye başladım ;D

Neden bu eski tasarımlar bana daha özgün ve kişilikli geliyor, bilemiyorum...

Hadi bakalım devam. Bu aracın markasını hiç duymamıştım bilgi veren olursa sevinirim...

bre_extreme_fu2.jpg

bre_doka.jpg

herkese merhaba..Avrupa malı olan BREMACH marka araç genellikle belediye araçları olarak kullanılıyor.. test sürüşü videosu aşağıdaki linkte arkadaşlar...linke tıkladıktan sonra sağ tarafta ilgili videolar kısmından daha fazlasını bulabilirsiniz..

http://www.youtube.com/watch?v=kE7sAizTTQE&feature=related

Almancası olanlar içinse almanca katalog

http://www.trucks.adventurer.de/BREMACH-Katalog.pdf

oyuna göre şimdi benim soru sormam gerekiyor sanırım ama henüz fotograf yüklemek için gerekli programı yüklemedim ve ancak cuma akşamı yükleyebilirim sanırım..o yüzden eğer sıra bendeyse sıramı sizlerden biri alsın lütfen..

İzininizle araya kaynak yapiim o zaman :smiley:

Ben aşağıdaki ne aşık olduğumda satılıktı, itiraf ediyorum ciddi ciddi satın alıp parçalayıp Turkiye'ye getirmek için 10-15 kişi ile görüştüm.. ama olmadı... sonu olmayan bir aşktı... :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri