1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,718
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Off_Road' Alıntı:
Ömer.. küçültmek istediğin resimi e-maille gönderir gibi işaretlersen (sonra o e-maili gondermeden ) baska bi yere kopyalaman ve istediğin boyuta indirmen kolaylaşır.. yada fotografi cekerken cozunulurlugu e-mail boyutuna ayarlanabilir.. daha kolay bir yolunu bende bilmiyorum ne yazikki ...

Ertuğrul abi teşekkür ederim hallettim. Başlıyorum şimdi...

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

36506349.jpg

İlkgelen misafirimiz cidowski (çiğdem) oldu. Sabah erken saatte uykudan uyanarak karşılamaya gittiğim için uyku mahmurluğu ile foto çekmeyi düşünemedim, iyiki geldin çiğdem... Sivas buruciye medresesi önü akşam gezisi

[attachment=1]

SİDOFF ŞENLİK (30)_800x600.jpg

Akşama doğru intikal eden kayseri grubundan Bekir beyin aracındaki kayış sorununu hallettikten sonra kamp alanında ilk buluşma. Hoşgeldiniz...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

SİDOFF ŞENLİK (13)_800x600.jpg

SİDOFF ŞENLİK (14)_800x600.jpg

SİDOFF ŞENLİK (15)_800x600.jpg

ben hatırladım mandalinaları ateşe ben attım özür dilerim
çöpleri toplayan arkadaşlar taşlarıda toplamışlar zannettim ;D ;D

Bize en iyi derecede bilgi birikimi sunan, bu etkinliği yapmamızdaki en büyük pay sahibi. Buluşma noktamız GEZENBİLİR' İ unutamazdık, unutmadıkta ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

SİDOFF ŞENLİK (17)_800x600.jpg

SİDOFF ŞENLİK (18)_800x600.jpg

SİDOFF ŞENLİK (19)_800x600.jpg

Off_Road' Alıntı:
Bu yorumdan sonra is Sivastaki arkadaslara dusuyor ... zaten Tarik yetkiyi vermis ..ben simdi orda olsam şu BEYAZ-ATI akşam bile olsa parkuru gecerken ( çamur çukurunda su eksildiyse tamamlatıp :smiley: ) bolca resimledikten sonra ... resimleri bu forumun en can alici resimlerinden olmasi icin eklerdim :smiley:
Selam/Ertugrul
aldık KIRAT soktuk sulu çamurlu çukura bir daha çıkamadık o kadar cıvık bir çamur olmuşki ve çukur ağızları öyle dik olmuş ki girdim çıkamadım benim araçla çektik çıkardık ama güzel çamur oldu tarık ın arabası ;D ;D
buarada kıratın sesi soluğuda düzelmiş tarık baban sabah ilk ışıklarla yola çıkacak kendisi yolcu etmeye çalışacaz iyi yolculuklar diliyorum
allah kavuştursun

Toyotayi ezdirmişsiniz beyler alacaginiz olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.