1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,721
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Orda olmak vardııııııııı :(

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

vosdost' Alıntı:
Orda olmak vardııııııııı :(

orda olmak vardı demek yerine orda oalcaksınız :D ve benim gibi mutlu mesut ayrılacaksınız

o arkadas,2 tekerlekliler grubundan Bas Hakemimize benziyor.. kendisi degilse de sevgili hakemimiz kesin biliyordur .. ::smiley: Bu arada Cigdem, cumartesi aksam topladigin mail adreslerini paylasacaktin hani bizimle .. mailini hala bekliyoruz :smiley:

değişik enstanteneler

P1060094.jpg

P1060096.jpg

İzmir- Sivas 1021 km
2x1021 = 2042
orda gezilecek km ye 100 km desek 2140 km. 300 kr x 2140 = 642 Lira diğer harcamalarla 850 lira. Güzel rakam.

evet sanırım o arkadaşın adı ümitti yanlış hatırlamıyorsam bende maili var sanırım ama önce vahapdan bi onay almam gerek li doğrumudur diye hemen meilleri yolluyorum size özelde nabiciğim aldığım mail adreslerini kimler istiyorsa bana özelden ulaşın paylaşayım sizlerle

vosdost' Alıntı:
İzmir- Sivas 1021 km
2x1021 = 2042
orda gezilecek km ye 100 km desek 2140 km. 300 kr x 2140 = 642 Lira diğer harcamalarla 850 lira. Güzel rakam.
katılımcılara ömer bey 2000 ytl maddi yardım yaptı haberiniz yokmu ;D ;D
siz 850 tl den bahsediyorsunuz

cigdem ozele gerek varmi zaten mailler sende ..o adreslere gonder herkesinkini toplu olarak yeterli :smiley:

Off_Road' Alıntı:
cigdem ozele gerek varmi zaten mailler sende ..o adreslere gonder herkesinkini toplu olarak yeterli :smiley:

yaa özele derken burdan atmak daha kolay olur diye dedim msndende aytarım ama senin dediğinde daha doğru ertugrul abi bi seferde atayım

anadolu usülu fastfood DÜREMEÇ iyi fikirdi hızlı oldu masa sandalye ihtiyacımız olmadı

Anadolu usulü düremeç süperdi.. nasılda ısırmışım yaa :p kimse tutamadı bizi =)

evet yaa pınar baksana ikimizede :D kıtlıktan çıkmışız sanki bi gece önce yediğimiz sucuklar nereye gittiysee :D

çok güzel bir organizasyon olmuş, inşallah daha çok yaygınlaşır.

hakkaten güzel olduu ;)

S7300293.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri