1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,723
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

deneme kontroll aha aha abı cok saol yaa

SDC10853_800x600.jpg

SDC10853_800x600.jpg

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Bizi kıskanıp çiğdem ve pınarda denedi ...

[attachment=1]
[attachment=2]

SİDOFF ŞENLİK (48)_800x600.jpg

SİDOFF ŞENLİK (47)_800x600.jpg

Süleyman buda benden sana...

[attachment=1]

SİDOFF ŞENLİK (77)_800x600.jpg

buda kırat hastane de yoğun bakımdayken ben de canımın sıkıntısından birşeylerle uğraştım

kaykay.jpg

eyvallah abıcım tesekkurler

bülent bence buda senin avatarın olsun :D

Al buda sana avatar ...

[attachment=1]

SİDOFF ŞENLİK (80)_800x600.jpg

Arkadaşlar Tarık arkadaşımızın babasının yanına gidiyoruz, fotolara daha sonra devam ederiz. .

94477755.jpg

bunu küçültmeye gönlüm elvermedi :D :D

keyif dolu gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

byseyyah' Alıntı:
Teşekkür ediyorum , iltifat ediyorsunuz ancak sivasspor tamamda, biz daha o kadar olamadık. Asıl anadolu aslanları sivas ikiteker grubu idi, tekrar kendilerine teşekkür ediyorum.
Selamlar
ofroad yarışlarından dönerken istanbul iki teker gurubuda çorludan gaz açmışlardı opet,te biraz sohbet ettim. ;)

Güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen herkese teşekkürler

Arkadaşlar etkinliğimize emeği geçen herkese başta Bülent abi,Mustafa Abi,Ömer abi ve şehir dışından gelerek bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlara çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda yeni faaliyetlerde bir araya geliriz..

kht58' Alıntı:
Arkadaşlar etkinliğimize emeği geçen herkese başta Bülent abi,Mustafa Abi,Ömer abi ve şehir dışından gelerek bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlara çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda yeni faaliyetlerde bir araya geliriz..

kht 58 aramıza hoşgeldin bak önce ben teşrif ettim sivasa şimdide sen bizim aramıza geldin hoşgeldin tekrar :D isminide alalım kimdin :D yoksa bizim iki tekercilerdenmiydin :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR