1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,632

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
Merhabalar, 1. Sivas Off-Road doğa şenliğimize renk katan herkese, içten teşekkürlermi sunuyorum. Bu kadarını açıkçası bende beklemiyordum.
Oyunlarımız gezilerimiz çok sıcak bir ortamda gerçekleşti artık paylaşımlarınızı bekliyoruz, olumlu olumsuz eleştirileriniz foto ve videolarınızı bu başlık altına yükleyin
çok teşekkür ediyoruz Ömer Altun Süleyman Güleçyüz Mustafa Aslan, Pınar ,Yaşar, Kaan güzel e emeğini esigemeyen organizasyon ekipine çok teşekkürler sizinle herşey çok oldu

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

ertuğrul beye bekir beye doğan beye çiğdem hanıma aksilikler peşine bırakmayan Tarık a çok teşekkür ediyorum umarım sağ salim evinize ulaşmıssınızdır
ilk foto benden

P1080149.jpg

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

112 hızır acil ve UMKE ekibi Cembey ve ekip arkadaşlarına s sivas itfaiyesi ekiplerine köfteci abimize de çok teşekkür ediyorum
artık uyumam lazım yorgunluktan bittim sesim kısılmış 10 gündür sabır gösteren eşime de çok teşekkür ediyorum

Çok keyifli bir etkinlik olmuş tüm sivas ekibini ve katılan arkadaşları kutlarım şimdi heyecanla bekliyoruz foto ve videoları selamlar ;D

İlk resimlere bakılırsa gerçekten çok eğlenceli bir etkinlik olmuş ayrıca katılımda harika gözüküyor. Resimleri ve videoları merakla bekliyoruz. Sivas'da etkinliklerin devam etmesi dileğiyle organize eden herkesi kutluyorum.

ilk gece s sivas gezimi yaptık sonra kamp alanına geldik sazlı sözlü gece üçe kadar sucuk yedik
ertesi günkü çevre gezisinde dağlara tırman dık geniş bi düzlük te oyun havaları oynadık
paşabahçe köftelerimiz yedik geldik birde güzel yarıştık çamurlara belendik yorulduk güldük eğlendik
ne güzel ne güzel eğlendikkk :D

P1080122.jpg

arsamax' Alıntı:
İlk resimlere bakılırsa gerçekten çok eğlenceli bir etkinlik olmuş ayrıca katılımda harika gözüküyor. Resimleri ve videoları merakla bekliyoruz. Sivas'da etkinliklerin devam etmesi dileğiyle organize eden herkesi kutluyorum.
teşekkürler

ekmek taşıyan yarışan çok yorulan By_seyyah ÖMER altuna çok teşekkür ediyorum. sen olmasan çuvalllardık

P1080041.jpg

P1080150.jpg

hayatları nu tehlikeye atan basın mensuplarına da teşekkür ediyorum

hakemliği en adil şekilde yapan sivas 2 teker tutkunlarına da çok teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR