1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,004

Etiketler

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Çok güzel kareler, fotoğrafları çeken ve üşenmeden buraya ekleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim ;)

Teşekkürler bir Ustadan bu cümleleri duymak güzel, senin fotoğraflara bakıp, giderek ögreniyoruz diyelim ;), Çağlar ve Banu'da baya bir emek vermiş yeni Lumix makinaları ile süper kareler yakalamışlar, Tüm fotoğraf çeken ve buradan paylaşan arkadaşlar sayesinde bu gezi, binlerce kişiye ulaşıyor, bu da Fotoğraf ve tüm görsellerin paylaşımda nekadar önemli olduğunu birkez daha ortaya koyuyor.

hural' Alıntı:
Hakan paşam, emeklerine sağlık, fotoğrafların çok güzel. CJ tepesinde dejlanşöre basmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim :smiley:
Bu arada, senin nezdinde fotoğraf ve video çekip yükleyen tüm dostlarada, emeklerinize sağlık diyorum. Özellikle isim saymıyorum, bir ismi bile unutursam çok ayıp olur, çünkü tüm görseller övgüyü hak ediyor.

Arkadaşlar inanılmaz keyifli ve güzel bir gündü.Kaza olmasaydı tabi daha güzel olurdu kendilerine birşey olmadığı için çok şanslıyız.Tekrar geçmiş olsun diyorum.Organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara,master servise,foto ve kamera görüntülerini yayınlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Doğa bizim yanımızda.Birkaç kare fotoğrafta benden.

DSC05607.jpg

DSC05609.jpg

DSC05610.jpg

DSC05611.jpg

DSC05613.jpg

DSC05614.jpg

DSC05616.jpg

DSC05619.jpg

DSC05620.jpg

DSC05622.jpg

DSC05624.jpg

DSC05627.jpg

DSC05631.jpg

DSC05634.jpg

DSC05637.jpg

DSC05640.jpg

önce, bu güzel buluşmada bizi ağırlayan doğal ortam
DSC_0590.png

DSC_0592.png

DSC_0609.png

DSC_0610.png

DSC_0611.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri