1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 915
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,934
Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

221.jpg

222.jpg

224.jpg

225.jpg

229.jpg

253.jpg

DEVAMI VAR...

Etiketler

Tam rehavet çökmüştü ki, "toplanıyoruz" anonsu ile kendimize geldik. Mıntıka temizliği sonrası, yine eğlenceli bir etaba doğru yola koyulacağız

258.jpg

257.jpg

259.jpg

260.jpg

263.jpg

DEVAMI VAR...

265.jpg

266.jpg

267.jpg

Yöre halkı, "goca arabalarlan" ne yaptığımızı anlamamış şekilde bakıyordu bizlere. Hepsi de gözlerinden, ellerinden öpülesi insanlar.

269.jpg

287.jpg

268.jpg

DEVAMI VAR...

jeep dostu bir suzuki kullanıcısı olarak bu "dev" şölenin içinde muhakkak olmalıydım. Akşam köprü trafiğinin gürültüsünde dahi net duyulan V8'in yanlızca jeep'e mahsus homurtusunun dağlar arasında yankılanışını üstelik 52 aracın homurtusunu dinleyebilmek herkese nasip olmaz.İşte bu şartlar dahilnde misafir olarak aranızdaydım. Herkes belli ki çok emek harcamış, bunu için kafa yoran, zaman ve emek harcayan, doymak bilmeyen "aslanları" buralalara kadar getirmek için yollara düşen "gladyatörler" .... muhteşemsiniz !
Özellikle vurgulama istediğim iki şey var birincisi sabahtan akşama kadar beni ailemle birlikte unutulmayacak şekilde misafir eden ATEŞ , ve bu şöleni bizimle paylaşmak için hepimizden daha fazla emek gösteren sevgili kardeşimiz MİRKAN'a ve eli öpülesi fedakar annesine hem teşekkür ediyorum hem de sevgilerimi gönderiyorum
bende de yüzden fazla foto var yükleyeceğim...

Böylesi büyük bir topluluğu kadraja sığdırmak gerçekten çok zor

298.jpg

297.jpg

DEVAMI VAR...

discovery-V8' Alıntı:
Ufufk abi oraya kadar gitmişken hiç değilse plakayı ıslatsaydın ;D ;D hiç yakıştıramadım ;D ;D Bide herkes suya bakıyor sen havada kuşmu arıyorsun? ;D
:D dogayi seyrediyorum :D

Hatıra fotoğrafı sonrası, dönüşe geçme vakti gelmişti.

299.jpg

300.jpg

301.jpg

DEVAMI VAR...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR