mrdnmz
Hilux N70
balikay' Alıntı:emrecim videolar neredeeeee............
Abi videolarda oynama yapicam seni 250 kg gostermeye calisiyorum
balikay' Alıntı:emrecim videolar neredeeeee............
sorun yok.... kolay gelsin...mrdnmz' Alıntı:Abi videolarda oynama yapicam seni 250 kg gostermeye calisiyorum. Saka bir yana bu aksam yuklemis olurum gecikme icin kusura bakmayin ltf.
abi o dans ediyor o dans....otecopel' Alıntı:En son fideo aracın tekerimi cıkıyor a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet yaaaa, makinanın ayarı kaçmış. kusura bakma...mrdnmz' Alıntı:Levent Abi sizin fotoğraf makinesinde bir sorun var galiba. beni 150kg çekmiş yaa ;D ;D
ali fuat yongacı' Alıntı:Merhabalar......Fronteraları o kadar güzel hazırlayıp yanyana dizmişsinizki açıkçası özendim bu araçlara...off road camiyasında fazla kullanılıyor olmasalarda gayet güzel olmuş araçlar ekipmanlarla donatılınca..zaten fronteralar ısuzu kökenli araçlardır bildiğim kadarı ile....Dikkatleri fronteralara yönelmeyi başarmışsınız...Teşekkürler hoşçakalın..
teşekkürler ali fuat hocam. evet offroad camiasında fazla tanınmıyor. çok fonsiyonlu bir araç frontera. şehirde otomobil arazide katır. biz çok memnunuz. diğer arazi araçlara göre artıları var. ama diğer arazi araçlarına göre de eksileri var. ilk başta eksisi motor zayıf kalıyor. sonrası standart hali yere alçak. yapılan modifiyelerden sonra (yükseltme, motor güçlendirme, differansiyellerle oynama, snorkel vb...) iyi bir offroad aracı olabiliyor.ali fuat yongacı' Alıntı:Merhabalar......Fronteraları o kadar güzel hazırlayıp yanyana dizmişsinizki açıkçası özendim bu araçlara...off road camiyasında fazla kullanılıyor olmasalarda gayet güzel olmuş araçlar ekipmanlarla donatılınca..zaten fronteralar ısuzu kökenli araçlardır bildiğim kadarı ile....Dikkatleri fronteralara yönelmeyi başarmışsınız...Teşekkürler hoşçakalın..