Bu arada tavla turnuvamız ve şampiyonunu unutmak olmaz[attachment=1] şampiyon yılmaz bey[attachment=2]ve ödüller1 şişe kalecik karası ,bir şerif rozeti ve uğuru devam etsin diye bir at nalı.Ancak sadece iki eli vardı [attachment=3]
ve sıra geldi bu güzel etkinliğin mimar ve destekçilerine günün anısı olarak plaketlerin verilmesine.çamyuva belediye başkanı Sn.Ahmet Can[attachment=1]ve toplu resim soldan:Antalya dernek başkanı sn.Leyla Özdağ,sn.çamyuva bl.başkanı Ahmet Can berke ranch işletmecileri sn.ufuk hanım ve Bülent bey Ukkf yönetimkurul başkanısn.Erdal Ötüken[attachment=2]
Leyla hanıma emeklerinden dolayı Berke Ranch çiftliği sahiplerinede hoş girişimlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.Kampınızın güzel geçmesine çok sevindim,bir daha ki sefere umarım bizde katılabiliriz.
1. Antalya KKD. Şenliğinde emeği olan ve katılan herkesi tebrik ederim.
Acı ve sevincin birlikte harmanlandığı bu şenlikte öncelikle Sn.Ali Demirkol'a başsağlığı dilerim, kız isteme seromonisindeki
gençlerede ömür boyu güzel birliktelik temenni ederim.
Bu güzel Şenliğin önümüzdeki yıllardada devamını dilerim. Leyle hanımın izniyle Şenliği ayrı bir başlık olarak yayınlıyorum.
öncelikle ali beye baş sağlığı diliyorum ve allahtan rahmet diliyorum şimdi aldım bu haberi ve çok üzüldüm.oa benım katılmam için çok ısrar etmişti kısmet olmadı.sağlık olsun diyorum ve ali abimize allahtan sabır diliyorum.bu guzel antalya gezisi için emeği gecen hrkese teşkkür ederim çok güzel bir geziniz olmuş sayın leyla hanımı burdan kutluyorum başarılarınız devamını diliyerek saygılar sunuyorum
Gezenbilir forum'a ulaşmada yaşanan sorun nedeniyle ara verdiğim, bayram ekinliği ardından programı uyan ve dostluklarımızı bu etkinlikle geliştirdiğimiz 7 karavan bir iki günü daha o çevrede değerlendirdiğimiz fotolarla devam ediyorum.Karavanlar harekete hazırlanıyor[attachment=1]sonraki durağımız havasu kamp[attachment=2]