Ü
ünlü
Ziyaretçi
arkadaşlar 4 aydır kullanıyorum arabamı.devirdayımı değiştim.araç yine su eksiltiyor.haftada küçük petin yarısı kadar. sizce bu normalmi?usta lpgli araçlar eksiltir diyo.doğrumu?
usta lpgli araçlar eksiltir diyo.doğrumu?
ünlü' Alıntı:arkadaşlar 4 aydır kullanıyorum arabamı.devirdayımı değiştim.araç yine su eksiltiyor.haftada küçük petin yarısı kadar. sizce bu normalmi?usta lpgli araçlar eksiltir diyo.doğrumu?
ben su kaçağının olabileceği yerleri yazdım. kaloriferden antrifiriz kokusu geliyorsa sorunun kaynağı belli oldu. kalorifer peteğinde kaçak var. tıkayıcılarla uğraşmayın bence radaytör peteğini değiştirmek kesin çözüm olur. Freelander da peteğin nasıl söküldüğünü bilmiyorum, göğüslüğün sökülmesi gerekebilir.ünlü' Alıntı:Çok teşekkürler arkadaşlar.Valla korktum biraz.
-sabahları çalıştırırken tekleme sorunu yaşamadım şükür.egzozdan duman olayına bir arkadaş baktı yok demişti.
-fakat kaloriferi çalıştırınca yanık antifiriz kokusu geliyo.oto elektirikçinin biri kalorifer kazanını çıkarmak için göğüsü sökmek gerekebilir dedi. bende söktürmedim. motor suyuna radyatör tıkayıcı bir sıvı varmış 10 tl ye aldık koyduk.ama hala koku geliyo.acaba kaloriferden mi.onun için göüğüsün mü sökülmesi lazım?
ünlü' Alıntı:suyun nerden eksildiğini buldum arkadaşlar.5 ay önce lpg ci manifoltta enjektörlerin yerini değiştirmişti. o zaman emme manifolt contasının değişmesi lazımmış aslında.kaçak ordanmış.bulduk sonunda. şimdilik tabi.herhalde kalorifere gelen koku da burdan geliyordu. çünki kağutu açınca sürekli yanık antifiriz kkokusu geliyordu
Arkadaşlar radyatör su deposu dediğimiz yedek su kutusu bu kadar mı dayanıksız. Bir sene olmadı degiseli kapağının altından catlamis yine. Kaput mu baskı yapıyor acaba. Orjinali 150 tl yan sanayi 70 tl imiş. Yan sanayi alsam eski kapak uyar mı acaba