tbozkoyun79
Yeni Üye
Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?
araştırmaya devam o zaman vitarayı
araştırmaya devam o zaman vitarayı
Evet araç düz vites de olsa dört çekerden çıkarken, çıt sesi duyana kadar geri gitmek gerekli, veya ses duyulmuyorsa 1-2 mt.tft' Alıntı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama başka konu açmadan bu konuyla ilintili olduğu için sorayım dedim.
Arazi vitesinde 4 l den çıkarken yani 2 çekere geçerken geri gitme olayı düz vitesler için de geçerli mi ?
Yedek parça sıkıntısı çekilmemesi konusu yanlış değil.hknnn' Alıntı:Arkadaşlar, öncelikle çok teşekkür ederim hepinize. Abdullah Bey, o kadar güzel anlatmışsınız ki olayı özetlemişsiniz. Yedek parçalarının yani orijinallerinin diğer japon grubu araçlarda olduğu gibi pahalı olacağını tahmin etmiştim. Ama okuduğum ve yaptığım araştırmalarda hep yedek parça sıkıntısı çekilmediği, yaygın olduğu yazıyordu.
Yine birkaç offroad sayfasından görüştüğüm arkadaşlar, haliyle alınacak arabanın yaşlı arabalar olacağını, sağından solundan gelen sesler kesmekle uğraşacağımı söylediler. Hatta bir arkadaş, grupta kullanan arkadaşlarının olduğunu, arkasından gelen sesleri kesmekle bitiremediğini söylemişti. Başka bir konu da bütçeyi zorlayıp 2004/2005 2.0 Grand Vitaralara yönelmem gerektiği konusuydu. Hem daha performanslı, hem daha özellikli olduğu hem de yakıt yönünden çok bir şey fark etmeyeceği tavsiyelerini aldım. Sonra Galloper tavsiyeleri geldi. Eski kasa Mitsubishi L200 Magnumlara bak, kamyonettir ama rahat ettirir, çok sağlamdır, diyenler de oldu.
Tam da bu noktada kafam karıştı o yüzden kullanan arkadaşlardan yardım almak istedim.