avdoğa
Ana Kamp
sevgili abilerim kardeşlerim, herkese selam eder aranıza katılmaktan gurur duyarım eğer kabul ederseniz. 2 senelik bir araştırma sonucu yaklaşık 3 hafta önce 2000 model 86 binde bir 5 kapı vitara aldım. 2. ci hafta aracım hoşgeldin deyip debriyaj, salıncak burçları ve orta rotu 800 tl ye değiştirdim.ben bir avcı kardeşiniz olarak suzikiyle ilgili konularınızı n hepsini okumaya çalıştım ama gözümden kaçan konular olacağın düşünerektensizleri belki aynı konular ile meşğül edeceğimden dolayı özür dilerim. arcım la arzide çok rahat yol alıyorum fakat asvaltta giderken araba kıçını sallayarak gibi gidiyormuş gibi geliyordu bana . iyi bir rot çu ustamızın fikrine danıştığımda her şeyin normal olduğunu bunun 4 tekerin birbirinden bağımsız hareket ettiğinden dolayı normal olduğunu söyledi . doğrumudur?...bence bu kasaya bu motor biraz küçük olduğundan araçta asfaltta serilik yoktur... doğrumudur?...aracın periyodik bakım zamanları nelerdir... bu arazivitesinden çıkmak için geri gitme olyı nekadar doğrudur...teşekkür eder değerli fikirlerinize sayğı duyuyorum