1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blueclours Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,929

Etiketler

Ynt: 1.6 JLX Vitara Almayı Düşünüyorum

depocu61 arkadasım senkımsın bole ne kendını tanıttın nede baska bısey her forma abuk subuk yazılar yazıyosun sen suzukı defransıyel arıyosan sole yardımcı olalım al sana lınk bu arkadasta suan 12 tane suzukı defransıyelı var sen nere bakıyosun bılmem bırde tanesı komple alırsan 500 dadece dıslı 200 daha ne ıstıyosun hedıyemı vercek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-suziki-vitera-defransiyelleri-orjinal-45708616/detay/

suzukiye sorunlu diyenlere şaşıyorum zamanında işin ehli olmayanlar tarafından kurcalanmış araç ise her araçta sorun yaşarsınız ben en az 40 araç degiştirdim biriside 1990 suzukı sivift idi 3 silindir 1000 motordu inanın 3000 km lık uzun bir yolculuk yapmıştım hiç bir sorun yaşamadım araçda 5 kişiydik parçaları ganimet gibi şu anda sevmesemde 308 dizel var ikinci araç olarak öncelikle 4 kapı 1994 üstü otomatık vitara 2.5 v6 dahil veya alakasız ama fazla kullanmadıgım için jeep 5.2 marka araç arıyorum :smiley:

gokhan5234' Alıntı:
depocu61 arkadasım senkımsın bole ne kendını tanıttın nede baska bısey her forma abuk subuk yazılar yazıyosun sen suzukı defransıyel arıyosan sole yardımcı olalım al sana lınk bu arkadasta suan 12 tane suzukı defransıyelı var sen nere bakıyosun bılmem bırde tanesı komple alırsan 500 dadece dıslı 200 daha ne ıstıyosun hedıyemı vercek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-suziki-vitera-defransiyelleri-orjinal-45708616/detay/
bu arkadşı sesi kulağıma hoş geldi. sizi alkışlıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri