1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan create Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,397
Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI

Valla linkini arayacam da, internet çok yavaş; uzun zaman alır. İnşaallah bir ara arar bulurum serkanefe.

Etiketler

SERKANEFE' Alıntı:
Benimki iphone, go pro kare cekim yapmaz zaten genis aciyla aliyor herseyi, su gecirmiyor kafana takabiliyosun sonra arac ve motor kitleri var, go pro pahali ama deger.. Umiterkan neyi tavsiye etti acaba link paylasabilirmisiniz rica etsem.
Bilakis Serkanefe değişik çok başarılı fotograf modları var video modunun yanında... ;) Belki Hd herolar yapmıyordu bilmiyorum ama bende ki HD hero 2 kare yakalıyor. 5 - 8 ve 11 MP fotografları saniyede 10 kare fotograf modunun yanında, Her 0,5 - 1 - 2 - 5 - 10 - 30 - 60 saniyede fotograf çek modu, normal çekim modu ve kurmalı çekim modu var. Hatta son gezilerde Go pronun sadece fotograf modunu kullanacağız heralde.... ;D ;D

Monti' Alıntı:
Bilakis Serkanefe değişik çok başarılı fotograf modları var video modunun yanında... ;) Belki Hd herolar yapmıyordu bilmiyorum ama bende ki HD hero 2 kare yakalıyor. 5 - 8 ve 11 MP fotografları saniyede 10 kare fotograf modunun yanında, Her 0,5 - 1 - 2 - 5 - 10 - 30 - 60 saniyede fotograf çek modu, normal çekim modu ve kurmalı çekim modu var. Hatta son gezilerde Go pronun sadece fotograf modunu kullanacağız heralde.... ;D ;D

Bende almayı planlıyorum aslında, bu kadar renkli hayatı fotograflarla anlatmak kendi adıma saygısızlık gibi hissediyorum, videolarla anlatmak daha şık ve daha global, ancak almamamın tek sıkıntısı kurgu yapıp bu videoları ham halleri ile değilde aksiyonel tarzda editleyebilememem :smiley: oturur başına programları öğrenir ve yaparım ama zaman ayırabilirmiyim, hadi yaparım dedim aldıktan sonra gerçektende yaparmıyım vs :smiley: bu gibi soruları aşarsam, almamam için önümde bir neden olmıcak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR