1-4 Mayıs Yedigöller Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ogulcankocal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,060

ogulcankocal

Yeni Üye
Merhabalar. 1-4 Mayıs tarihleri arasında Ankaradan 6 arkadaş yedigöllerde olucaz kamp yapmaya gidiyoruz. önümüzdeki hafta yedigöllerde olcak olanlar varsa bekleriz bu arada mengen yolunda herhangi bir sıkıntı veya kapalı olma durumu falan varmıdır yakın tarihte gidenler olduysa bilgi verebilirlermi acaba?

Etiketler
Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp

Mart ayında geleneksel kış kampı bahanesiyle Yedigöller'de bir araya gelmiştik ama yol hakkında bilgim yok. Belki yardımcı olabilir diye etkinliğin linkini paylaşıyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101495.msg1309727#msg1309727

teşekkür ederim...o geziye bakmıştım zaten fakat 15 şubattan bu yana 2.5 aya yakın zaman geçti belki bi değişiklik olmuş olabilir bolu yolunda herhangi bir sıkntı olmuyo pek fazla çünkü iş makinaları falan çalışma yaptığı için yol devamlı açık konumda oluyo ama mengen yolunun durumu belli olmayabilir önceden öğrenmek lazım o yüzden bi soruyum dedim de en kötü zaten gitmeden önce milli parklar müdürlüğünü arayıp telefonla bilgi alıcam.

dün yedigöllerdeidik yol acik bir sorun yok 1 4 mayis tarihleri arasinda bende orada olacam

havalar ne durumdaydı peki yedigöllerde yağmur falan varmıydı bu hafta hep yağışlı gösteriyo biraz sıkıntı olcak gibi ama planı yaptık artık vazgeçmek istemiyoruz

wallaha biz 11 gibi indik hava cok güzeldi ama öylen saat 3 de yagmur basladi aslinda yedigoller mayis 15 den sonra düzeliyor cadir haric bu paravan cardak varsa cadir seklinde cadirin ustune ondan kurarsaniz cok rahat edersiniz coksa biraz sıkıntı yasarsiniz

numaran varsa yaz msj ariyim daha ayrintili bilgi vere bilirim istersen

teşekkür ederim ayrıntılı bilgi gerektircek bişey yok sizide meşgul etmeyim sadece hava durumu nasıl onu merak ettim yoksa ilk defa gidişim değil bu yedigöllere daha önceleride kamp yapmak için gittiğim zamanlar oldu

ins güzel bir gun gecirirsiniz bende orada olmaya calisacam ins gorusur tanisiriz

evet hava durumu öyle gösteriyo ama bakalım nolcak inşallah çok yağmaz. Orda olursanız beklerim yanımıza tanışmaya. :smiley:

Ben de bu cumartesi-pazar oradaydım pazar akşamı geri döndüm. Yollar gayet açık Bolu dan bile binek araçlar rahatlıkla gidip geliyorlardı. Bizim gittiğimiz hafta için de 3 gün sağanak yağışlı gösteriyordu ama sadece pazar günü sağlam yağdı :smiley: hava cumartesi ve pazar günü harikaydı.

Oğulcan bey selam özelden iletişim bilgilerimi attım , çooook ağır bir yağış olmazsa , bolu yolundan motosikletle gelmemi engelleyecek kadar bende orada olacağım cumartesi günü , gece kalıp , pazar piknikciler gelmeden dönmek istiyorum , tanışmak isterim , selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR