Merhaba bende burda ceker mi eder mi sorusunu cok sordum seat leon 1.2 turbo benzinli otomatik aracim var.1ton cekebildi.bursadan ankaraya getirdim. Karadeniz yokuslari gibi degil tabiki ama o yollardaki yokuslarda sikinti yasamadim.bazen manuel e aldim ama genelde devri 3000 altinda kaldi.simdilik bu aracla idare edecegim ama karavancilikta torku yuksek araclar gerek tabikiDacia Duster 1,3 Tce EDC otomatik vites 150 bg 250 tork 750 kg altı karavan cekermi, çekerken sıkıntı olurmu
Teşekkürler içimde şüphe kalmadı artık Torku 250 çeker cevabını sizin tavsiyeniz ile aldımMerhaba bende burda ceker mi eder mi sorusunu cok sordum seat leon 1.2 turbo benzinli otomatik aracim var.1ton cekebildi.bursadan ankaraya getirdim. Karadeniz yokuslari gibi degil tabiki ama o yollardaki yokuslarda sikinti yasamadim.bazen manuel e aldim ama genelde devri 3000 altinda kaldi.simdilik bu aracla idare edecegim ama karavancilikta torku yuksek araclar gerek tabiki
Yine de karavani cok doldurmayin. Genel malzemeler aracinizda olsun.benim karavan 750 kg alti ama gunes enerjisi vs ile 980 kg oldu.arabamda full esya doluyduTeşekkürler içimde şüphe kalmadı artık Torku 250 çeker cevabını sizin tavsiyeniz ile aldım
Dacia Duster 1,3 Tce EDC otomatik vites 150 bg 250 tork 750 kg altı karavan cekermi, çekerken sıkıntı olurmu
öNDEN ÇEKİŞLİ ARAÇLAR KARAVAN ÇEKERKEN ÖN YÜRÜYEN AKSAMI HAFİF KALIYOR. Şanzımanın manuel olması olası çekiş kontrol sorununu ortadan kaldırır.