MUHARREM33MUHARREM
Ana Kamp
Ynt: 09.10.2011 inegöl offroad sezon açılışı
güzel paylaşımlar
güzel paylaşımlar
Evet valla,Ekrem hepinize çok teşekkür ederiz,güzel bir gün geçirdik sayenizde.adaeada' Alıntı:dostlar teklif yok inegöl misafir perverdir ne aç kalırsınız ne açıkta yapın proğramınızı araç sayısı önemli değil kişi sayısı önemli değil ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaparız inegöle gelipte memnun olmadan giden kişi yoktur görüşmek üzere selamlar
abim lafı bile olmaz nezaman derseniz gelin geliriz sizde sağolun buraya kadar teşrif ediyorsunuz eksik olmayın bunun kışı var recep abi daha bak ozamanda bir başka oluyor 80 90 cm taze karda gitmesi çok zevkli oluyor ;D ;Dfissek' Alıntı:Evet valla,Ekrem hepinize çok teşekkür ederiz,güzel bir gün geçirdik sayenizde.
Sağol,ama şimdi sıra Karagöl de,Allah izin verirse.adaeada' Alıntı:abim lafı bile olmaz nezaman derseniz gelin geliriz sizde sağolun buraya kadar teşrif ediyorsunuz eksik olmayın bunun kışı var recep abi daha bak ozamanda bir başka oluyor 80 90 cm taze karda gitmesi çok zevkli oluyor ;D ;D
evet abi bu hafta üç dört gün karadenizdeyim dediğin gibi toyota buluşmasından sonra nezaman derseniz gideriz bu günlerde artık yağmur bol olur çamur derdi olmaz ;D gömelim arabaları recep abiii ;Dfissek' Alıntı:Sağol,ama şimdi sıra Karagöl de,Allah izin verirse.
Bu hafta işin olmasaydı tam zamanıydı,ama Toyota buluşmasından sonra inşallah.
Gömelim Ekrem,ben hep gömüyorum ;D dün sizin orda,sonra akşamı da Dağyenice de.adaeada' Alıntı:evet abi bu hafta üç dört gün karadenizdeyim dediğin gibi toyota buluşmasından sonra nezaman derseniz gideriz bu günlerde artık yağmur bol olur çamur derdi olmaz ;D gömelim arabaları recep abiii ;D
;D ;D ;Dfissek' Alıntı:Gömelim Ekrem,ben hep gömüyorum ;D dün sizin orda,sonra akşamı da Dağyenice de.
fissek' Alıntı:Gömelim Ekrem,ben hep gömüyorum ;D dün sizin orda,sonra akşamı da Dağyenice de.