06.04.2014 Hudoff Off-road Club Lopez Görselleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alper soykan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,930
Ynt: 06.04.2014 Hudoff Off-road Club Lopez Görselleri

alper soykan' Alıntı:
rica ederim mehmetim. ama snorkel iyi oldu iyi. resimlerde fiyakalı çıkıyo :smiley:
saol abi harbi yakışmış ya bende begendim bi hava katmış :D

Etiketler

guney_34' Alıntı:
saol abi harbi yakışmış ya bende begendim bi hava katmış :D
Yakışsa ne olur araba gitmedikten sonRa roket yok 3-4 yok heryerde altı oturur çook sıkıntı var çook

guney_34' Alıntı:
Hiçte bilem hep senin yüzünden ve ayberkin yüzünden oldu yoksa ben kalmazdım ayberk dediydi bana bulaşma batarsın diye işte bak battım :D
Biz olmasak sen parkuru bitiremezdin ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
Yakışsa ne olur araba gitmedikten sonRa roket yok 3-4 yok heryerde altı oturur çook sıkıntı var çook
Araç büyük geniş kardeşim ben napayım yani :D :D

hahaha bende diorum niye arabayi satiliga cikartti :smiley: mehmet sen ne geziyon suzikicilerle boyle madara olursun :smiley: sen gel bizle takil bizde hep amerikan ingiliz :smiley: japonla gezme sen :smiley:

zaten kategorimizde farkli :smiley: hem vergiden hem agirliktan hem motordan hem suratten :smiley: ama hafif ve kisa olmaniz guzel bi avantaj hem mehmette bende suziki alicam diyodu tahmin ettim kesin hudoffla gezdi diye :smiley: bi amerikanciyi daha aldiniz :smiley: hayirli aksamlar :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
hahaha bende diorum niye arabayi satiliga cikartti :smiley: mehmet sen ne geziyon suzikicilerle boyle madara olursun :smiley: sen gel bizle takil bizde hep amerikan ingiliz :smiley: japonla gezme sen :smiley:
bizim amacımız gırgır şamata kimseyi madara edilecek duruma düşürmeyiz Mehmet de bizimle gırgır şamata yapıyor güle oynaya gezip eğlenip yiyip içip geliyoruz herkea mutlu anlayacağınız ;)

Oğuzhan eğer sen bu şekilde düşünüleceğini sanıpta bu guruba katılmıyorsan en büyük hatayı yapıyorsun
Resimlerde herkez halinden memnun anlaman lazımdı gurup bahane ortam şahane

oguzhan3434' Alıntı:
zaten kategorimizde farkli :smiley: hem vergiden hem agirliktan hem motordan hem suratten :smiley: ama hafif ve kisa olmaniz guzel bi avantaj hem mehmette bende suziki alicam diyodu tahmin ettim kesin hudoffla gezdi diye :smiley: bi amerikanciyi daha aldiniz :smiley: hayirli aksamlar :smiley:
Hemde ben Suzuki alicam ölemi yok ole bişi gene cherokee düşünüyorum ama aklımda başka projeler var oguzhanda çok iyi bir arkadaşımdir zaten kendiside suan gır gır yapıyor bu arada oguzhan bu hudoff gerçekten yabancilik falan hiç çekmedim saolsunlar hemen aralarına aldılar ne bilim gır gır samata hat safada arabalar patlasada catlasada bu neşe ortam hiç bozulmuyo bide aktif bi grup her hafta kesin bişi oluyo 8 araba olmasada 2 3 araba oda zaten yetiyor adama ama bi ara görüşelim sizleride özledim :smiley:)

bu hafta sonu yaris var ciftalanda orda goruselim,tabiki saka yapiyorum mehmet abi tanir beni baya bir suredirde sizi takip ediyorum daha bi yanlis olayiniz olmadi her geleni kabul ediyosunuz fotograflar super zaten ortam belli ayrica hudoff da gercekten ozendigim bi grup tum ekip uyelerine sevgiler saygilar..

oguzhan3434' Alıntı:
bu hafta sonu yaris var ciftalanda orda goruselim,tabiki saka yapiyorum mehmet abi tanir beni baya bir suredirde sizi takip ediyorum daha bi yanlis olayiniz olmadi her geleni kabul ediyosunuz fotograflar super zaten ortam belli ayrica hudoff da gercekten ozendigim bi grup tum ekip uyelerine sevgiler saygilar..
Valla gelmek istiyorum oguzhan inşallah bakalım bu arada Maşukiye bungalov ağaç evleri olan bi tatil köyü bilen ve tavsiye edebileceğiniz yer varmı arkadaşlar

guney_34' Alıntı:
Valla gelmek istiyorum oguzhan inşallah bakalım bu arada Maşukiye bungalov ağaç evleri olan bi tatil köyü bilen ve tavsiye edebileceğiniz yer varmı arkadaşlar
Gel gel bende kısmetse oradayım..

kasirga1' Alıntı:
Gel gel bende kısmetse oradayım..
Inşallah abi cumartesi zaten muhammetlerdeyim halletsinler de maşukiye ye falan gidicem abi inşallah kalmaz orda araba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR