Birbirinden değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Evet bazı şeyleri denemeden tecrübe edemeyiz ve bilemeyiz. 18 Haziran pazar günü eşimle balkonda sohbet ederken artık bir şeyler yapacaksak yapmamız gerektiğini ne olacaksa yaşayıp göreceğimizi konuştuk. Hatta bu konuda eşim karavanı benim daha çok istediğimi bildiği için bana gaz vermeye çalıştı diyebiliriz. Ama tabi biz erkekler inini inciğini her şeyini düşündüğümüz için bazen karar verme süreci uzun oluyor hatta bizimkisi çok uzun oldu diyebilirim pandemi başlamadan daha karavan planları yapıyorduk. Velhasıl balkonda "eğer istersek 1 haftada hepsini halledebiliriz neden olmasın önemli olan istemek." dedim. eşim tabi güldü iddaaya girelim 1 haftada halledemeyiz dedi. bende baştan girelim dedim yapıcaz dedim fakat yemedi tabi sonra vazgeçtim ulan ya yapamazsak dedim
iddaaya girmedik ama ben kafaya koymuştum hiç birşeyi düşünmeden 1 haftada bu iş bitecekti. Pazartesi sabah işe gittim, bir yandan karavanlara bakıyorum bir yandan çeki demiri taktırma planları yapıyorum.. AGUS karavanı aradım Salı günü için randevu verdiler Salı günü çeki demirini taktırdım.
Hepimizi bir heyecan kapladı ama tabi ortada karavan yok hala
Perşembe günü TSE kontrol işlerimi hallettim. ve çeki demiri işi tamamlanmıştı sadece bir ruhsata işletmek kaldı.. onu da yarın halledeceğim.
Cuma sabahı oldu biz tabi harıl harıl karavan bakıyoruz uygun olsun vs. malum sitede 145 bin tl ye gözümüze çarpmıştı ankara da ama bayram tatili de geliyor nasıl olacak falan derken gel dedim kredi çekelim bakarız bişeyler en azından kredi çıkıyor mu onu görelim.
kredi onaylandı saat 15:30 gibi para hesaba geçti biz firmayı tekrar aradık bizim istediğimiz satılmış fakat kırmızı şeritli olan kalmış onda da extra webasto varmış dolayısıyla 4-5 bin tl üste para çıkar fakat hemen yarın alırsanız hediyemiz olsun istanbuldan geleceksiniz o kadar dediler.
bizde kabul ettik ve Malum 9 günlük bayram tatilinin başladığı akşam millet tatile giderken biz ankaraya 9 saatte karavan almaya gittik
Sabah anıtkabir ziyaretinden sonra firmaya geçtik karavanı inceledik hesaplar ödendi karavanımızı taktık ve dönüş yoluna çıktık.. O an yaşadığım heyecanı aldığım keyifi anlatmam mümkün değil
gelirken hemen Bolu da yeniçağ mevkiinde bir gece konakladık süperdi. He bu arada Ankara'ya bebeğimizle gitmedik kardeşim ve eşi geldi. Sonra bayram tatilinde 3 gece Enez'de kamp yaptık Aslı kızımızla çok eğlendik oynadık denize girdik karavanda oynadık uyuduk dinlendik..
Velhasıl kelam başımdan geçen karavanı alış sürecimi paylaşmak istedim.
Evet gerçekten karavanda çok iş var ve kesinlikle herkesin yapabileceği bir tatil yada gezi adına ne derseniz deyin kolay değil. Yeri geldiğinde bulaşığı yıkadım.. çocukla oynadık uyuttum.. su takviyesi yaptım vs. karavanda iş bitmez ama zaten benim tatil felsefemde bu var ellerimi bağlayıp ayağımı uzatıp saatlerce dinlenmek bana göre değil
Karavanımızla Malum sitede videolarımıza devam etmeyi planlıyoruz. eşimle önceden çektiğimiz aracımla ve çadırımızla kamp yaptığımız dönemlerden videolarımız var. Bebek olunca ara vermiştik ve gerçekten müthiş anı kalıyor. Yani çok profesyonel değiliz insanları özendirmek veya hava atmak gibi bir derdimizde yok fakat bu gibi çekincelerden dolayı çok rahat olamıyoruz kamera karşısında fakat gerçekten kişisel olarak çok büyük bir anı koleksiyonu oluyor kendimiz bile tekrar tekrar açıp izliyoruz umarım devam ederiz yarın öbür gün çocuğumuzla da oturur izleriz. bu arada Instagram üzerinden takip etmek isterseniz ve sormak istediğiniz sorular olursa
@oguz.palabiyik.04
Karavandan sizlere görselleri iletiyorum umarım sizde beğenirsiniz.. Küçük pratik ve fonksiyonel bir karavan