2004

1. kakyol

2004 Model Bir Discovery 2 Aldim

dostlar dun 2004 model discovery 2 bir arac aldim anladigim kadariyla arac XS modeli ufak tefek sorunlari var arac ilk sahibinden oldugu icin ve istanbulda borusandan sonra motokar servisinde bakimlari duzenli yapilmis ve 220.000 km de degiseni yok simdi ara sira ABS TC ve yokus inis destegi...

2. D

2004 Model: Mitsubishi Pajero 3.2 Did ---2003 Land Rover Discovery Td5

arkadaşlar herkese selam 5 senedir land rover discovery td5 ve land rover v8 kullanıcısıyım aslında gözüm yine discovery de fakat mitsubishi pajeroyu gördüm 2004 model ve uzun süredir almayı düşünüyordum fakat mtv vergisi bir alt kademeden verildiğini öğrenince almaya karar verdim .sizden bilgi...
  3. M

Alınık Disco Td5 2003-2004 Makyajlı Kasa..

Herkese merhaba. Grubun yeni üyesiyim. Ancak benim daha ne bir fotoğraf makinem ne de bir 4*4 üm yok. Ancak her ikisininde temini için uğraşıyorum şu aralar. Üstünde durduğum araç Disco Td5 2003-2004 makyajlı kasa. Bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim. Birkaç araç arasından bulduğum bir...
  4. serkan şen

2004 Suzuki Grandvitara 1.6 3k (sakarya)

Suzuki Grandvitara 24.000,00TL 2004 model 1.6 Düz Vites 3 Kapı 201.000km 5 cm get ile yükseltme Federal M/ T lastikler Alt Koruma Tampon Koruma Tavan Sepeti Snorkel İçinde sigara içilmemiştir. Hafta sonları gezi amaçlı kullanılmıştır. Garaj arabasıdır. Salıncaklardan Amortisöre, Yağlarından...
  5. C

Suzuki Grand Vitara 1.6 3k Otomatik 2004-2005

merhaba arkadaşlar acil yarıdım ve tecrübelerinize ihtiyacım var. 2004-2005 model otomatik grand vitara 3 kapı almayı düşünüyorum kafana takılan bir iki şey var. 1. lpg uyumu nasıldır( 2006 için olumsuz yorumlar okumuştum ama bu modellerde bulamadım) 2.ağır offroad için kullanamayacağım ama...

6. syncope

2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü

Herkese merhaba 2004 model freelander td4 sahibiyim. Dün arazide aracın altını çok sert ve büyük bir kayaya vurdum. Bunun üzerine aracın otomatik şanzumanı devreden çıktı. Hemen ''N'' moduna aldım ve aracı stop edip ve yerinden kıpırdatmadım. Zaten vites N modundan başka bir moda geçmiyor...
  7. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

http://www.youtube.com/watch?v=uXUTlTrx3fA&feature=endscreen Arkadaşlar, Bu videoda ki gibi, aracın ürettiği verileri telefona vb şeylere aktarma konusunda hangi parçaların kullanıldığını, nasıl takıldığını, nasıl tanıtıldığını vs detaylı şekilde açıklayacak bir arkadaşım varmıdır acaba? Bu...
  8. pancarmotorcu

SATILIK 2004 GRAND VİTARA

2004 MODEL 152000 KM DE,1.6 MOTOR GRAND VİTARA ARAÇ ARAZİDE KULLANILMAMIŞTIR, MOTOR, YÜRÜYEN,İÇ DIŞ AKSAM ÇOK TEMİZ VE MASRAF GEREKTİREN BİR YERİ YOKTUR ,SIRALI SİSTEM LPG GEÇEN SENE TAKILMIŞ RUHSATA İŞLİDİR, MUAYNESİ VAR LASTİKLERİ İYİ DURUMDADIR,ARAÇTAN TIK SES GELMEZ İSTEDİĞİNİZ YERE...
  9. totipotent

Satılık 2004 model off-road için uygun modifiyeli Suzuki Jimny

1 yıl önce çok güvendiğim bir yerden aldığım ve sorunsuz olduğunu kontrol ettirdiğim 2004 model, 124K km deki Suzuki Jimny mi satılığa çıkarıyorum. Alındığı esnada debriyaj baskısı değiştirildi. Bunun dışında sağ arka teker bilyeleri ömrü dolduğu için değiştirilmek zorunda kalındı (80 tl ye-çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,910
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri