2004

1. 2004 Model 2.7 Wj Grand Cherokee Di̇zel Şehi̇r İçi̇ Km 4,10 Tl Yakiyor Normal Mi̇?

merhaba aracım şuan 27 kusür liradan aldığım 60 litre yakıt ile şehir içi 400 km yol gidiyor bu normal mi ? bir sorun olduğunu düşünüyorum bu kadar yakmaması lazım acaba sorun nerede olabilir aşırı yakıt tüketimine neler sebep olabilir.

2. Wj Grand Cherokee Arka Si̇lecek Motoru

2004 MODEL 2.7 DİZEL GRAND CHEROKEE ARACIM İÇİN ARKA SİLECEK MOTORU LAZIM ÜZERİNDEN ÇIKAN ARIZALI MOTORU PAYLAŞIYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM HAZIR KONU AÇMIŞKEN GÜNEŞLİKLER İÇİN 2 ADET TUTUCU KLİPS LAZIM VAR MI BULABİLECEĞİMİZ BİR YER
  3. B

2004 2.7 Crd Satilik

Arkadaslar, 2004 2,7 Crd aracimi yurtdisina gidecegim icin satiyorum. araziye cikmamis, temiz bir aractir. Ben de 6 ay once almistim ama cok kullanamadan satmak zorunda kaliyorum. Ilgilenirseniz ilan asagida, herkese kolay gelsin. 2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 61.000 TL Sahibinden satılık...
  4. Freelander Servis Önerisi (İstanbul) Ve Birkaç Ufak Sorun

Merhaba arkadaşlar, 2005 model Freelander Td4 kullanıyorum. Aranıza yeni katıldım sayılır. İstanbul için önerebileceğiniz uygun servis ve tamircileri paylaşabilirseniz sevinirim. Periyodik bakım olarak yağ, yağ filtresi, mazot filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve işçilik tahmini olarak ne...
  5. Honda Crv Arazi Aracı Olmaz Dediler Ama...

Merhabalar, Ben uzun süredir üye olmadığım halde yazılarınızı, değerlendirmelerinizi okudum. Bu şekilde biraz fikir sahibi oldum, öğrendim. Sonunda üye de oldum artık. Emeği geçen herkese teşekkürler. Şimdi, öncelikle yeni yeni öğreniyorum bu arazi aracı işlerini. Meraklayım ancak bütçe ile...

6. 2004 Land Rover Freelander 2.0 Td4 Se

Arkadaşlar 2004 LAND ROVER FREELANDER 2.0 TD4 SE almayı düşünüyorum. Görüşlerinizi iletirseniz sevinirim. Kronik rahatsızlıkları var mıdır? Nelerdir?
  7. 2004 Landrover Discovery Ii Arıyorum!

Merhaba, Çok uzun zamandır istediğim, son 2 yıldır da peşinde olduğum aracı artık almanın vakti. Tanıdıklarında olan-bilen, bu kardeşinizi sevindirirse mutlu olurum. Model yılı olarak 2004 ilk tercihim. Yaza kadar bulamazsam 2003 modeli belki düşüneceğim. Diğer model yıllarını henüz...
  8. E

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Sürekli Hızı Artan Radyatör Fanı

Merhabalar, Aracımın radyatör fanı gaza bastıkça doğrusal olarak artarak çok yüksek devirlere ve ses seviyesine çıkıyor, motor rölantideyken düşük değerde ancak motor ısısının 80 - 90 dereceye civarındayken fan hızının artmaması ya da en azından bu şekilde artmaması gerekirken daha azıcık bir...
  9. D

2004-2005wj Kasa Mi 2006 3.0crd Mi ?

Degerli dostlar merhabalar.Ismim ilker yeminli tercumanim ve yakin zamanda hayalim olan bir jeep almak istiyorum.Formu bastan asagiya inceledim.Sizlere sorucagim sorular ise sizin tecrubenizden yararlanmak icin bana yardimci olucagini dusunuyorum.Butcem 50.00 ila 75.000 arasi yani.2.7 mercedes...
  10. 2004 Grand Vitara İçin Yardım..

arkadaşlar 2004 2.0 otm grand vitara aracım için 235/70/16 BF at lastik almayı düşünüyorum ama denemelerimize rağmen lastik çamurluk iç taraflarına sürtüyor. Bu lastiğin uyumlu olması için ne gibi işlemler yapmam gerekir? İlla ki yükseltme kiti mi kullanmak lazım? yardımlarınızı bekliyorum.

11. Subaru Forester 2.0 Xt 2003 2004 2005 Model

Merhaba Arkadaşlar, Subaru Forester almayı düşünüyorum, kabaca bütçem 30.000 TL, Araç ile ilgili bilgilerimin tamamı yüzeysel,dolayısı ile daha iyi bilen sizlere danışmak istiyorum, Forumdaki konuları da oldukça okudum, fakat yinede bir takım sorularımı tekrar sormak istedim, zamanını ayırıp...
  12. 2004 Discovery 2 Td5

merhaba 2004 model TD5 ikinci sahibiyim 241.000km ilk günden bu tarihe kadar tum bakımlari kayıtlı elimde tum kitapciklari ve evraklari duruyor mat siyah folyo kapli (aldigimda kapliydi) orijinal renk cagla yesili alir almaz yapilmasi gereken hatta gerekmeyen işlemlerin tumunu ankara gaye...
  13. O

Grand Cherokee 4.7 2003-2004 model arıyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Daha önce kısa bir süre 1997 model ford Explorer kullandım. Şimdi ise 2004 model bir 4.7 arıyorum. Doğru bir tercihmi ? Ne kadar ödemeliyim. Ve tabiki satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa memnun olurum Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. C

Umutlu Bir Şekilde 2002-2004 Arası Wj 2.7 Crd Aranıyor

öncelikle merhabalar. ben 33 yaşında istanbul'da öğretmenim. 3 yıllık BMW 116i macerasından sonra aracımı sattım ve tüm cesaretimi toplayarak hayallerimdeki araca sahip olabilmek için aranıza katılmaya karar verdim. malum memur olduğumuzdan ancak dizel ile giriş yapabileceğim. fakat malum...
  15. Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba

son günlerde benim td5 i satsam mi acaba diye düşünüyorum arabayi az cok taniyorsunuz zaten 2004 model 235.000 km ikinci sahibiyim degisen yok alindiktan sonra yapilanlar tümüyle geçmişi ve benim yaptiklarim belgeli ve faturali ne dersiniz dostlar

16. 2004 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Otm Full Becce Donanımlı

Değerli dostlar, 2004 model 143.000 km'de 4xfourart modifiyeli otomatik vites bir 2.0 grand vitara almış bulunmaktayım. İSOFF'dan Hakan Altınordu Bey'in aracı. Düşündüğümden biraz daha pahalıya mal oldu ama yaklaşık 1aylık kullanımım neticesinde iyi bir alışveriş yaptığım düşüncesindeyim...
  17. 2004 Td5 Den Cikma Parcalar

arkadaslar aracima yaptigim degisimlerden bosa cikan parcalari asagida belirttim ihtiyaci olan iletişime gecebilir arac 2004 model makyajli kasadir 4 adet helezon 4 adet amortisor (sorunsuz patlak kırık yok) 4 adet orjinal 16" jant (kırık tamir kaynak vs yok) ön tampon komple sis farlari...
  18. 2003-2004 Vx100 Arıyorum..

Herkese merhaba, Yeni üyeyim adım Serkan.. forumu olabildiğince saatlerce inceledim ve öncelikle forum kurucuları ve yönetcilerine sonra da katkıda bulunan tüm üyelere yaptıkları faydalı bilgilendirme ve samimi tavsiyelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Nihayet vx100 almaya karar kıldım...
  19. O

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

MERHABALAR BU FORUMDA YENİYİM. SİZDEN 2002-2004 CRD GRAND CHEROKEE HAKKINDA BİGİLERİNİZE İHTİYAÇ DUYUYORUM. ÇOKTANDIR BU ARAÇTAN ALMAK İSTİYORUM. AMA BİR TÜRLÜ 35000 KM DEKİ GARANTİLİ ARACIMI VERİP 10 YAŞINDAKİ DİZEL BİR ARACI ALMAK MANTIKLI MI BİLEMİYORUM. İNTERNET DE BİRAZ ARAŞTIRDIM FİYAT...
  20. Grand Cherokee 4.7. 2001-2004 Model Satılık Temiz Araç Arıyorum,!!!!

Düzgün,temiz Siyah renk 2001-2004 4.7 wj kasa Grand Cherokee arıyorum.Aracını satmayı düşünenler buradan ulaşabilirler. Teşekkürler.