Arama sonuçlarınız

1. T

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? bu resimde aklımın alamayacağı yerlerden geçmek zorunda kaldım çünkü dönecek yer yoktu ormana kadar gitmek zorundaydım bf goodrichleri yeni takmıştım farkı çok net gördüm, kaldı ki off roaddan falan anamam sadece çok az kepçe operatörlüğüm vardır ayağım ağır...

2. T

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? resim
  3. T

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? ekteki resimlerde her iki takım jant ve lastiklerle çekilmiş fotolar var....

4. T

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? sabri bey actyon sports zaten 18 jantlı olarak da satılıyor 255 60 18 aynen sizde aracınıza takabilirsiniz...
  5. T

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? benim aracım 18 jantlı ve yanaklar 60 orjinal lastikleri bunlar 235 75 16 jantıyla beraber bf goodrich aldım arazide de kullandım buzda ve karda da uzun yolda da hiç bir sıkıntı yaşamadım bence goodrichten şaşmayın...

6. T

LPG'li Honda CR-V'de Motor Arıza Işığı Sorunu Hakkında

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...

7. T

HONDA CR-V LPG Lİ ARAÇ MOTIR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR

ARACIMI YENİ ALDIM 2000 MODEL OTOMATİK ARAÇ ÇOK GÜZEL KONFOR GENİŞLİK HARİKA ZATEN ARAŞTIRARAK VE NE ALDIĞIMI BİLEREK ALDIM AMA MOTOR AĞRIZA IŞIĞI YANIYOR SATAN YER DE ARKADAŞIM NORMAL BİR DURUM DEDİ FAZLA ÜSTÜNE GİDEMEDİM KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
  8. T

LPG'li Honda CR-V'de Motor Arıza Işığı Sorunu Hakkında

SELAM ARKADAŞLAR 2000 MODEL CR-V ALDIM ÇOK ARAŞTIRARAK VE İSTEYEREK SATIN ALDIĞIM YER ARKADAŞIM LPG Lİ ARAÇLARDA MOTOR AĞRIZA IŞIGININ YANMASI NORMAL DEDİ...AYRICA ARAÇ YENİ MUYENEDEN GEÇTİ..KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR