Arama sonuçlarınız

1. erdi_eren

Likya Yolu Uzamış Mı?

evet konyaaltının yukarısında bulunan geyik bayırına uzadı

2. erdi_eren

Eylül - Ekim 2015 Likya Yolu Etkinliği - Www.likyayolurehberi.com

Ynt: Eylül - Ekim 2015 Likya Yolu Etkinliği - Www.likyayolurehberi.com Metin Bey Merhaba. programda hangi etap var
  3. erdi_eren

Doğada Yaban Hayvanları İle Karşılaşmalar

Ynt: Doğada Yaban Hayvanları İle Karşılaşmalar 507 kilometrelik likya yolunu yürümüş biri olarak şunu söyleyebilirim doğadaki hiç bir hayvan tehdit görmediği sürece size zarar vermez. hatta çadır kurduğum kamp alanında domuzlar istila etti sabaha kadar sonra çekip gittiler

4. erdi_eren

Antalya - Sarıçınar TRT Vericisi

Ynt: Antalya - Sarıçınar Trt Vericisi göynükden hisarcandıra giden likya yolundan yürümenizi tavsiye ederim
  5. erdi_eren

Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo)

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo) üzümlüdeki pideci nin adı rıza uğramadan geçmeyin derim pideler müthiş

6. erdi_eren

Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski?

Ynt: Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski? bu sene mayıs sonunda çıralıdan phasalise giderken gördüm. gürünce fazla beklemeden kayboldu

7. erdi_eren

Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 sizce mart sonu olabirmi programı ona göre yapabilirmisiniz 31 mart p.tesi fethiye buluşma olabilirmi
  8. erdi_eren

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 Çiğdem Hn Merhabasizin içi uygunsa mayıs sonu olabilir. kaşdan finike yaparız duruma göre finikeden kumlucaya veya mavikente kadar dolmuşla gecebiliriz, veya yürüyerek (bu rotalar asfaltta kaldığı için) Mavikentden Karaöze yürürüz Karaözde duruma göre sen...
  9. erdi_eren

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 çiğdem hanım mart sonu bir aksilik olmazsa ovacıkdan kaş a kadar yürümek istiyorum mayıs veya ekim sonlarında kalan etabı olimposa kadar yürümek istiyorum tarih size uyarsa ve başka katılacak olan arkadaşlar varsa paylaşımlarınız bekliyorum

10. erdi_eren

2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı arkadaşlar yürüyüş nasıl geçti paylaşımlarınızı bekliyoruz

11. erdi_eren

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? valla üstdım yanartaşta sucuk ekmek yaptık ama ulupınar beycike çıkana kadar susuzluk mahvetti bizi suyu fazlaca alın yanınıza
  12. erdi_eren

Ferhat ile Şirin Şelalesi (Yeni Bir Parkur)

Ynt: Ferhat ile Şirin Şelalesi (Yeni Bir Parkur) güzel bir gezi olmuş

13. erdi_eren

Trekking - Camping - Fishing Activity (19 Mayıs 2011)

Ynt: Trekking - Camping - Fishing Activity (19 Mayıs 2011) paylaşımlar için teşekürler
  14. erdi_eren

İstanbul İçin Kamp Bölgesi

Ynt: İstanbul İçin Kamp Bölgesi evet gerçekten güzel yerler
  15. erdi_eren

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) bir etkinlik olursa katılmak isterim

16. erdi_eren

Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Gaziemir,Trazlı - Balçova Barajı Doğa Yürüyüşü(02 Kasım 2008) paylaşımlar çok güzel olmuş
  17. erdi_eren

Kekikçiler Doğa Grubu; Alman Dağı Tırmanışı ( 09 Ocak 2011)

Ynt: Kekikçiler Doğa Grubu; Alman Dağı Tırmanışı ( 09 Ocak 2011) güzel bir yürüyüş olmuş
  18. erdi_eren

BOBEDAK ; İzmir - Kemalpaşa - Ören - Çıplakdağ Doğa Yürüyüşü (18 Ocak 2009)

Ynt: BOBEDAK ; İzmir - Kemalpaşa - Ören - Çıplakdağ Doğa Yürüyüşü (18 Ocak 2009) paylaşımlar güzel olmuş

19. erdi_eren

2011-2012 Av Sezonu Kemalpaşa Bölgesi Avlanmaya Açık Bölgelere Dikkat !!!

Ynt: 2011-2012 Av Sezonu Kemalpaşa Bölgesi Avlanmaya Açık Bölgelere Dikkat !!! paylaşım için teşekürler
  20. erdi_eren

2011-2012 Av Sezonu Kemalpaşa Bölgesi Avlanmaya Açık Bölgelere Dikkat !!!

Ynt: 2011-2012 Av Sezonu Kemalpaşa Bölgesi Avlanmaya Açık Bölgelere Dikkat !!! açılabilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR