Arama sonuçlarınız

1. K

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ynt: Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir? Konu güzel. Ben karavan alacağım zaman böylesi bir başlığı çok aramıştım. Bi kere bu alanda garanti diye bir şey niye yok ? Çekme karavanımı aldıktan kısa süre sonra 2 cam kilidim ve temiz su pompam arızalandı. Aldığım...

2. K

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (16 Aralık 2012)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve Çamiçi Köyü Doğa Yürüyüşü (16 Aralık 2012) Çok güzel bi yürüyüş olmuş. Kaçırdığıma üzüldüm. :'(
  3. K

Kampinglerin Fiyatlandırması Nasıl Olmalı?

Ynt: Kampinglerin Fiyatlandırması Nasıl Olmalı? Toplam ücret mütevazi bir otel fiyatına geliyorsa, bu fiyat bana fahiş geliyor. Neticede otelin fiyetını belirlerken yaptığı yatırım ve verdiği hizmete kıyasla camping alanları çok yüksek kar peşindeler diye düşündürüyor beni. Sanırım doğaseverler...

4. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba İsmim Kaan Sabri Altan; emekliyim; eski mesleklerimin arasında askerlik, avukatlık, ticaret gizli ;D Doğayı seviyorum ve içinde olmak için yeni aldığım 5,25 çekme karavanıma güveniyorum :P Herkese gönlünce günler dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri