Arama sonuçlarınız

1. TEYNIR

ARIYORUM 2 Aylığına Kiralık 4x4 Jeep veya Kamyonet Arıyorum ANKARA

Ynt: ARIYORUM 2 Aylığına Kiralık 4x4 Jeep veya Kamyonet Arıyorum ANKARA 8 aylık taahhüt olması şartı ile bulmanız daha kolay olur

2. TEYNIR

1998 SUZUKİ 2.0 V6 112.000 KM KLİMA ABS HAVA YASTIĞI V.B.

ZİRAAT BANKASI PERSONALİNDEN 112.000 KM DE MASRAFSIZ ARAZİYE GİRMEMİŞ BAKIMLI VE ÇOK DİRİ V6, LPG Lİ MUANESİ VERGİSİ PROBLEMSİZ VE DEVRİ HEMEN VERİLECEKTİR. 18.000 TL. masraf çıkarsa bana ait ;) 0535 977 82 99
  3. TEYNIR

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) ALO YAKIT DİYORUZ YAKIT AÇIKLASANIZDA BİZ DE GELEBİLSEK AĞABEY:)

4. TEYNIR

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) yakıt valla hepimizin kanayan yarası ağabey nasıl indirtinse bizi de yönlendir
  5. TEYNIR

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Ankara takipte 06 DVA 20 1998 Suzukı Vıtara v6 2.0

6. TEYNIR

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Haa birde bir büyüğümüzün Bankamız için söylediği bir söz vardı bu kadar Şubemiz var havlu satsak para kazanırız diye :) bu kadar fanatik üyemiz var abiler havlu mu satsak acaba bu işi ticaret olarak düşünmeyin derneğe katlı olduğu için herkez...

7. TEYNIR

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Valla yeni üyeyim ukalalık olarak düşünmez iseniz bence hepimizin arabası var iki güzel fikir 1:) piyasada bolca bulunan ve maliyeti yüksek olmayan oto koltuk tişörtleri (hani penyeden olan ve son zamanların modası terletmesin ve kirlenmesin...
  8. TEYNIR

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?
  9. TEYNIR

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. balık tutma işi ilgimi çekti ama serpme işi bana ters olta ile gidilecek yerlere bakılsa daha mı iyi olur acaba (Tırıvırı ya hayır)

10. TEYNIR

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Gölbaşında oturan bir kardeşiniz olarak cevap veriyorum; moganda belediyenin hemen karşısında küçük bir park var çok güzel ama hafta sonu aşırı yoğun olması nedeni ile kullanamayız keza diğer mogan parkları da aynı şekilde yoğun oluyor...

11. TEYNIR

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) eveeetttt evet ankarada da olsun: yada bizde online bit pazarına bağlanabilelim :o
  12. TEYNIR

Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım

Ynt: Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım selam arkadaşlar japon oto ömer usta bu sorunumu çözdü neco nun da dediği gibi Japon oto da dengesiz yükselmeler fark edilerek araç orjinal haline getirildi ve sorunum çözüldü. Herkeze özellikle öser ustaya teşekkür ederim.

13. TEYNIR

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selam yeni ailem bende buradayım ;D öncelikle 1998 v6 2.0 araç arızamı saşmaz ömer ustanının çözdüğünü sizlere haber vermek isterim ??? arabam gaz yemiyordu katalizör tıkanmış yenilenince aracım kanat taktı sonunda uçuyor resmen sizlere ve ömer abiye...
  14. TEYNIR

Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?

Ynt: Vitara 2.0 v6 cılar Kaç Kişiyiz.?
  15. TEYNIR

Ynt: Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım hubların içi talaş gibi dağılıyor sanayiye fırsat bulup gidemedim son durumu sizlere bildireceğim

16. TEYNIR

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sevgili ankaralı üstatlar 1998 v6 2.0 suzuki vitaradan iyi anlayan bir tamirci arıyorum telefon ve adres bilgileri olursa çok sevinirim... o parça bu parça değil gerçek parçaları değiştirecek birilerini biliyorsanız lütfen paylaşın
  17. TEYNIR

Ynt: Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım aks başını değiştirdikleri halde sorun devam ediyor en az 5 adet hub denedik ama sorun kesilmedi, başka ne olabilir acaba hub ı söktürdüm acaba sorun başka birşeyden mi diye ses yok hub ı takıyorum 4*2 de gene çıyırtı ::)
  18. TEYNIR

Ynt: Porya Hub Kilidi Sorunu Yardım 4*4 konumunda yapmıyor 4*2 de yapıyor sanki hub yerine oturmuyor yada biraz suratlenince yerinden çıkıyormuş gibi bir olay ve çark çarka sürtüyormuş gibi bir ses. ses o kadar yüksek ki geçtiğimiz yeri inletiyor ve dönen bakıyor hız iyice düşünde de durmaya...

19. TEYNIR

arkadaşlar merhaba 1998 2.0 v6 aracımın ön sağ tekerlekte bir cırlama ile servise gittim hub kilitini değiştirmemize rağmen 2 saat sonra aynı sorunla gene karşılaştık artık kırmadığımız hub kilit kalmadı sanırım bu arıza ile karşılaşan var mı arıza devam ediyor aracı durdurma noktasına getirince...
  20. TEYNIR

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Taner Ankara da bir bankada çalışıyorum. hep hayalim olan vitara 2,0 6 silindir 1998 model aracımı da yeni aldım. Siteye de sorunum olan ön tekerlekten gelen sesi araştırmak için girdim, ama hala çıkamadım daha sonra yardımlarınızı rica edeceğim. doğa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri