Arama sonuçlarınız

1. B

Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ?

Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ? Evet aynen söylediğiniz gibi bu konuları çok iyi araştırıp bilmek gerekiyor. Sitede daha çok zaman geçirmeyi düşünüyorum CJ ilk defa alacağım için ''77 model araba en fazla ne olabilirki motor şanzuman kupa'' düşüncesinin yanlış olduğunu anladım. bu...

2. B

Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ? Bahsettiğim araç budur ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-en-iyi-teklife-verilecektir-179950158/detay
  3. B

Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ? Verdiğiniz bilgilerden ve nasihatlerden dolayı çok teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi ilk gördüğüm Cj'ye atlıyordum fakat ünal abi yardımımıza yetişti. Geldi araca baktı notunu verdi gerisini bize bıraktı. Başka Cj'leri görünce az kalsın dediğiniz...

4. B

Merhaba değerli arkadaşlarım. 2011 yılından beri gezenbilir ailesi içerisinde izleyici olarak yer almaktaydım. bu gün itibarı ile biriktirmiş olduğum bir miktar ile 78 model cj-5 alacağım. aracı buldum estetik olarak beğendim fakat bu araçlara aşina çevremde kimse olmadığı için ve hiç mekanik...
  5. B

SIFIR PUXİNG PX-888 VHF PROFOSYONEL HANDHELD RADİO

Ynt: SIFIR PUXİNG PX-888 VHF PROFOSYONEL HANDHELD RADİO nasıl baglantıya gecebılırız ? numaram 0532 283 47 83

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri