Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR KONYA ÜZERİNDEN İZMİR , BURSA , VB YERLERE GİDECEK OLANLAR SAANEN KEÇİLİ BAHÇELİ BAHÇE CAMP ALANI VAR GÜNÜ BİRLİK CAMP YAPILA BİLİR WC. SU , CAFE MEVCUT İLGİLENEN İÇİN TEL 0543 929 22 21 İRTİBAT SAĞLANAYINIZ ;)
Ynt: Konya Akşehir - Sultan Dağı Orman Kampı
hocam burası orman içi dinlenme tesisi degil ama grup halinde kalınabilecek cok güzel alanlar var ve çevre sakinleri tarafından hiç kimse rahatsız edilmez yeterki herkes herkese saygılı davransın.
insan bir şeye hangi gözle bakarsa o güzelliği görür .
ben yaklaşık 2 senedir orman içinde dolaşıyorum beni çok mutlu ediyor çünkü el değmemiş çok güzel yerler var .
benim huzur anlayışım kuşların ötüşü vb .ve tabiki dolunay gerisi size kalmış birşey
burada camp yapmak için her hangi bir üçret gerekmez zaten her yerde su var gelen mutlaka yiyecegini mutlaka getirir baş ne harcaması olacak ki ben bunu kasdettim
ARKADAŞLAR EĞER KONYA AKŞEHİRE GRUP HALİNDE YOLUNUZ DÜŞERSE ÇOK GÜZEL DAĞ ORMANIMIZ VAR MANZARA ÇOK GÜZEL FAKAT GRUP VE MOTORLU OLMANIZ GEREK BİR GÜNLÜK CAMPLAR İÇİN GELEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM ÖZELLİKLE AYIN 10- 20 ARASI DENK GETİRİRSENİZ ÇOK GÜZEL GÖKYÜZÜ MANZARASI VAR HERŞEY BELEŞ...
Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi
MRB. ARKADAŞLAR SİZLERE BİR KAMP ALANI SÖYLEYEYİM BURDUR SALDA GÖLÜ COK GÜZEL İNANIN YEŞİL OVA BELEDİYESİ ÜÇRETSİZ CAMPCILARA YER VERİYOR...