Arama sonuçlarınız

1. S

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu merhaba Şenol bey kusura bakmayın 76.5 imiş fakat nasılduğunu anlamadım bu ölçüyü nerden çıkardım kafam dalgın dı herhalde çünkü işim gereği metreyi belimden ayırmıyorum tekrar özür dilerim. bu malzemeleri haziran gibi temin etmek istiyorum.

2. S

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu şenol bey bu gün yaptıklarınızı tekrar inceledim. fakat kafam biraz karıştı benim araçta süspansiyon kiti ve get yok 195/80 R15 lastik buna rağmen sizin fotodaki ölçü aldığınız yerden çamurlukları ölçtüğümde ön ve arka 86.5 cm geldi. difte takozda yok...
  3. S

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu teşekkürler şenol bey şu an 195/80 R15 yani orjinal ölçü lastik kullanıyorum fakat ömrü doldu gibi yaza değisiklik yapıcam.bunu yaparkan orjinalliğini bozmadan 1'' veya 1 1/4 oranında get +215/80 R15 yada 235 lastik ile 4-5 cm kadar yükselmiş olur...

4. S

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu slm aranıza yeni katıldım. 2000 mod. jlx 5 kapı vitaram var.%80 asvalt %20 istrvize kulanıyorum genelde hafta sonları av, balık gezinti, vb bazen çamurlada karsı karsıya gelebiliyorum. 1'' kadar yükseltmek istiyorum.öğrenmek istediğim 1''...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri