Arama sonuçlarınız

1. I

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Herkese iyi akşamlar. LPG ye soğuk olmak? Olabilir tabi ki...ama sebep ne o önemli? Siz hiç 5,2 GC (Lpg'li) gaza bastınız mı? Muhteşemdir.......Ama mükemmel ötesidir.... :)) Neyse ..... 4,7 ve 5,2 Benzinli + 2,7 CRD diesel makbuldur... Gerisi teferruattır... Sevgi ve saygılarımla

2. I

2016 Araç Vergileri

Evet doğrudur. Eğer aracınız için sigorta şirketinden kasko bedeli alıp %5 ini hesap ettiğinizde ,1760 TL nin altında ise aracınızı 1 alt vergi dilimine sokuyorsunuz ve sonuçta 2x627,5=1255TL ödüyorsunuz. İşlemi sadece Vergi dairesinden yapabilirsiniz

3. I

Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum

Ynt: Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum Recep Bey,hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Dikkat edin ama hastalık yapabilir ,bir çok araç için koltuğa oturunca popo başka arabadan keyif almaz derler ama burada ki gerçek :)
  4. I

Tüvturk Muayenesi Öncesi Dikkatinize

Ynt: Tüvturk Muayenesi Öncesi Dikkatinize Herkes biliyordu herhalde ,sevindim...

5. I

Ankarada servis önerisi

Ynt: Ankarada Servis Önerisi Ben HMC Garage 'a gidiyorum.Ve memnunum...Kolay gelsin(internette iletişim bilgisi var)

6. I

Tüvturk Muayenesi Öncesi Dikkatinize

Sevgili Arkadaşlar, Bugün Tuvtürk muayenesine gittim.(98 ZJ) Çok ilginç bir şekilde Ruhsat'da 4 kişilik yazması sebebiyle ağır kusurlu olarak muayene sonuçlandı. Araçlarımızın ruhsatında eğer 4 kişilik yazıyorsa ağır kusurlu bulunmaktadır. Emniyete gidip düzelttirmek gerekiyormuş.(5 kişilik...
  7. I

Sonunda Kavuştum

Ynt: Sonunda Kavuştum Hayırlı olsun. Kazasız belasız binersiniz inşallah..
  8. I

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? 98 ZJ Ankara

9. I

Lpg Tank Değişimi

Ynt: Lpg Tank Değişimi Yok mu yardımcı olacak birisi???

10. I

Lpg Tank Değişimi

Sevgili Dostlar, 2015 Haziran'da TÜVTÜRK Muayanesine aracımı götürücem.Üzerindeki LPG tank'ı 2006 yılında takılmış ve 2016'ya kadar(10 sene) süresi var.Ama ben yinede şimdiden değiştirmeyi düşünüyorum.Sizlere sorum SİMİT TANK olayı yasak mi değil mi?Ayrıca güvenilir mi?Yardımcı olursanız...
  11. I

Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum

Ynt: Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum Öncelikle Herkese İyi Akşamlar, Dünkü galibiyet için tebrik ederim(recep1907 olduğu için..) Bulunduğunuz il dışında başka illere araç bakmaya gitmeyin,mutlu olmazsınız. Tanıdık bildik bir araç olursa burada sizlerle paylaşılır(ben o kadar...

12. I

G.cherokee Arıyorum...

Ynt: G.cherokee Arıyorum... Sayın;arslanamca71 ve tenekutu; Ben sizlerin bakışına saygı duyuyorum...5.2 ZJ eğer 15-16000 TL ye bulabiliyorsanız hiç kaçırmayın alın.. Ben içime sinmeyen hiç bir şeyi hayatım boyunca almadım....İçime sinen araç 2 ay içinde bulunsaydı alırdım,ama olmadı... O...
  13. I

G.cherokee Arıyorum...

Ynt: G.cherokee Arıyorum... Sevgili Adaş, Acele etme ben yaklaşık 1,5 sene bekledim,içine sinmeden olmaz bu iş... Umarım güzel bir araç bulursun,çıktığın bu yolda sana başarılar dilerim...
  14. I

Gezenbilir Ailesine Teşekkür Ederim.(5.2 Zj )

Ynt: Gezenbilir Ailesine Teşekkür Ederim.(5.2 Zj ) Kusura bakmayın uzun süredir seyahat sebebiyle yoktum. Ben sadece yağ ,yağ filtresi ve diferansiyel yağlarını değiştirdim==> 260 TL tuttu. Triger kayışı zincirli diye biliyorum bu sebeple öyle kolay kolay değişmiyor ama ayar yapılıyor. Bence...

15. I

Ynt: Gezenbilir Ailesine Teşekkür Ederim.(5.2 Zj ) Herkese dilekleri için teşekkür ederim. 98 model,BRC tup var, 25.000 TL maliyet..
  16. I

Ynt: Gezenbilir Ailesine Teşekkür Ederim.(5.2 Zj ) Çok teşekkür ederim. Umarım herkes,bütçesine göre,doğru aracı istediği zaman bulur... Şunu belirtmek isterim ki ,inesim(iz) yok bu araçtan.
  17. I

Sevgili Gezenbilir Ailesi, Burada o kadar faydalı bilgiler ve paylaşımlar var ki, benim gibi tecrübesiz birisine yol gösterdi,ve çok beğendiğim GC 5.2 Jeep'ime sizlerden öğrendiklerimle kavuştum. Burada çok değerli paylaşımlarda bulunan üstadlar var,tecrübeli arkadaşlar var,hepinize çok ama çok...

18. I

Grand Charokee Yardım

Ynt: Grand Charokee Yardım Lütfen acele etmeyin,içinize sinen aracı bulana kadar araştırın. Umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz. Site'de gerçekten çok açıklayıcı bilgiler var. Herkese kazasız belasız günler dilerim.
  19. I

Grand Charokee Yardım

Ynt: Grand Charokee Yardım 5.2 daha rahat bulunur :) Ben bugün buldum,kısmetse ptesi noterdeyiz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri