Arama sonuçlarınız

1. 3

Arkası Hafif Kalıyor Öneriniz

Ynt: Arkası Hafif Kalıyor Öneriniz masraflı olur demezseniz 5 mmlik sacdan kasanın şekline göre kestirip zemine yatırırsınız. Hem kasanın içi korunmuş olur hem ağırlık homojen dağılmış olur hemde absürt görüntü oluşmaz ve virajda sağa sola kaymaz

2. 3

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi Rica ederim. Güle güle binin aracınıza. Zamanında çok beğendiğim bir araçtı discoveryler.
  3. 3

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi http://www.n11.com/mobil-super-3000-x1-5w-40-4-litre-tam-sentetik-motor-yagi-P52838914?cid=604001&gclid=COGlmt6t0cUCFQrJtAodH3kAZQ super 3000 serisinde 5w40 var mobil 1 serisinde 0w40 var ayrıca castrol edge fst 5w40 var http://www.n11.com/castrol-edge-5w40-4-lt-P30313462

4. 3

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi katalitik olması lazım diye düşünüyorum. 98 model arabalarda bile var çünkü. Ama katalitikle dpf birbirinden farklı şeyler. euro 5 motorlarla beraber geldi diye biliyorum. O yüzden c2 c3 standartlı yağa gerek yok ama kullanırsanda pişman etmez gayet mutluda edebilir...
  5. 3

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi c2 c3 ibarelerinden bahsetmiyorum hocam. cf, cg, ch gibi standartlar var dizeller için. Benzinlilerler sl,sm,sn diye gider. biri acea standardı benim dediğimse api standardı. 10w40 yarı sentetiklerde ihtiyacı karşılar ama sentetikler daha iyi temizleme ve daha uzun...

6. 3

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi 10w40 olanlar ucuz ve yarı sentetik. 5w40 edge yada mobil kullanırsanız sıkıntı çıkarmaz. a1/b1 dışında birde api sl,cf,cg ,ch gibi standartlarda yazması lazım. C ile başlayanlar dizeller için. castrol ve mobilin sitesinde aracınız için uygun yağ seçici katalogda var.

7. 3

Rölanti Sorunu

Ynt: Rölanti Sorunu Rölanti dalgalanması opele has bir şey değil. Lpg takıpta 70-80 bin km geçtikten sonra bu sorundan müzdarip olmayan marka model yok. Üstteki arkadaşın dediği gibi akışmetre sorunu olabileceği gibi sübapların bozulması, emme manifoldundan hava alması, bujilerin yada...
  8. 3

mitsubishi L200 triton 4*4 80.000 bakım

Ynt: Mitsubishi L200 Triton 4*4 80.000 Bakım Yakın zamanda bu bakımı yaptıracaklar için fatura koymanız iyi olur hocam.
  9. 3

mitsubishi L200 triton 4*4 80.000 bakım

Ynt: Mitsubishi L200 Triton 4*4 80.000 Bakım Bakım yaptıracaklar için önbilgilendirme olsun. 2008 manuel 4x2 vardı bizde. Geçen hafta kayseri servisten sadece triger seti değişimi için 1800 tl orijinal 1300 tl yan sanayi fiyatı aldım. Devirdaim var mıydı içinde onu sormadım. Tabi fiyatlar...

10. 3

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Bir aydan fazla oldu dönüş yolundaki anı ve fotoğrafları bekliyoruz. Umarım herşey yolundadır.

11. 3

4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi İçine oturup hem asfaltta hem toprak yolda biraz kullanmadan ne desek boş. Kimi ferah iç kabin ister, kimisi sağlam alt takım ve şanzıman ister, kimisi az yaksın ister vs... Eğer offroad olayına gireririm çamura dalarım dersen Burak hocamın dediği gibi...
  12. 3

4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi

Ynt: 4×4 Çift Kabin Pikap Tavsiyesi 4x2 olursa kamyonet mtv si ödersin 4x4 olursa otomobil mtvsi ödersin 2500 cc üzerinden. mtv yi sıkıntı etmezsen 4x4 al ve AT lastik tak istediğin yola sür. Tabi offroad olayından bahsetmiyorum onun için özel ekipmanlar takılmalı araca. Mitsubishi 2008 var...

13. 3

Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı?

Ynt: Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı? ikinci araç olarak 20 bin civarına bir arazi aracı alsan daha iyi olur. 2015 modelinide alsan bu araçlar yük için üretildiğinden binek amaçlı kullanmak isteyeni mutsuz eder yolda. Konfor pek iyi değil. Zıplama olayını üstte...
  14. 3

L200 cüler hangi yağı kullanıyorsunuz yazalım, bilgi bankası oluşturalım.

Ynt: L200 Cüler Hangi Yağı Kullanıyorsunuz Yazalım, Bilgi Bankası Oluşturalım. Dpf= dizel partikül filtresi. Mobil yanlış yazmadıysa 2011 modelden sonrasında varmış.
  15. 3

Ynt: L200 Cüler Hangi Yağı Kullanıyorsunuz Yazalım, Bilgi Bankası Oluşturalım. Burak hocam dpf var mı peki ?

16. 3

Ynt: L200 Cüler Hangi Yağı Kullanıyorsunuz Yazalım, Bilgi Bankası Oluşturalım. Arkadaşlar babamda 2008 4x2 var. Bu araçta dpf var mıdır ? Ayrıca araç sanırım 95000 civarı şu anda ve 59000 km de alındıktan sonra yağ ve filtre değişimi dışında birşey yapılmadı. Yukardaki bilgilere ek olarak...
  17. 3

Dodge 250 4x4 Çift Kabin

Ynt: Dodge 250 4x4 Çift Kabin Eskiden tekde (tedaş) kullanıldığına göre sağlamdır kesinlikle. Yüksek gerilim direklerinin bulunduğu dağlara çıkıp indiğine göre araziye uygundur. Ama göle çamura falan girilecekse tabi offroad hazırlığı yapılması gerekir
  18. 3

Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri

Ynt: Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri Cihan bey ayakkabı goretex değil ama kendilerine özgü hava alabilen astar var ayakkabıda. yazında giydim ama ayakkabı terletmedi. Su geçirir mi geçirmez mi onu bilmiyorum zira suya girmedim hiç. Su üzerinden kolayca akıyor ama içinden beklerse alır gibi...

19. 3

Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri

Ynt: Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri Cihan bey hem günlük hayatta hemde hafif doğa koşullarında kullanabileceğim bir ayakkabı dediğiniz için geçen yıldan beri genelde şehirçinde zaman zamanda arazide kullandığım jack wolfskin little wing serisini önerebilirim size. Ayakkabı adidasın koşu...
  20. 3

Koca Ayakla Arazinin Tadını Çıkardık

Ynt: Koca Ayakla Arazinin Tadını Çıkardık Buggy ile karıştırmışsınız aracı anlaşılan. O kadar dik yerde zorlarsanız tepenizin üstüne dönmeniz işten bile değil. Lastikleri yere bastıran bir kuvvet yok sonuçta zaten dişleride çamurla dolmuş. Aksiyon adrenalin güzeldir ama göze alınabilir olmalı bence

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri