Arama sonuçlarınız

1. nrdn

Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi?

Ynt: Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi? turla gitmek daha ekonomik neden derseniz gideceğiniz ülke için ucak bilet fiyatlarına baktığınızda turdan daha pahallı olduğunu görüyosunuz firmalar ucak biletlerini ucuza kapattıkları için ,aynı sey otel için de gecerli.zaten turda...

2. nrdn

gezenbilir.comda en çok hangi kategoriye giriliyor

Ynt: gezenbilir.comda en çok hangi kategoriye giriliyor yurtdısı gezi notları
  3. nrdn

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 14 kasım carsamba gece 11 yıllar önce:)

4. nrdn

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi edirne anadolu lisesi sonra da trakya üni.matematik bölümü
  5. nrdn

Nasıl Gezmek İstiyoruz?

Ynt: Nasıl Gezmek İstiyoruz? tatil yazın yapılır ama subatta phukete , sharm el sheike e giderseniz kışın da yaz tatili yapmıs olursunuz hem valiziniz de hafif olur ben öyle kolayını buldum bi dahaki subat rotam bali insallah

6. nrdn

Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı?

Ynt: Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı? okuyarak gezen bilir bi de bu esnada yerse ,olay bitmiştir:)

7. nrdn

Ne İçin Geziyorsunuz?

Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz? dünyanın, gördüğümden fazlası olduğunu bildiğimden hep eksik parcaları tamamlamaya calısıyorum,ne cok renk, ne farklı yasayıs tarzları,ne coğrafyalar var hepsini görmek istiyorum ve hep sasırıyorum.bi de kendi dünyanın dışına cıkmak rüyada olmak kadar güzel ve her...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri