Arama sonuçlarınız

1. M

2008 Ve Üstü Otomatik 5k Grand Vitara Arıyorum

Selamlar arkadaşlar; 98, 2005 ve şimdi 2008 ve üstü 100000 km altında otomatik grand vitara arıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa lütfen benimle irtibata geçiniz.5062357575

2. M

suziki vitara ve lpg

Ynt: suziki vitara ve lpg merhaba arkadaşlar 2005 grant vitara 3k otomatik aracım var. daha öncede aynı modelin1998 olanı vardı memnun kaldım. aracımda motor işareti devamlı yanıyor. usta tüplü araçlarda olur demişt. ancak 15 gün önce aracımı satıp model yükseltmeyi düşündüğümde bir müşteri ile...
  3. M

2005 grant vitara jant, jant göbek sorunu

merhabalar. arkadaşlar bu ikinci suzukim. şu an 2005 grant vitara 3k kullanıyorum.aldığım arkadaş orjinal jantı sökmüş. bende orjinal bulamayınca kia jant taktırdım.orjinali yeni buldum ama oda 3 tane ve jant göbeklerini bulamadım. sorunum stepneye bir adet 16x108x5 bir adet orjinal yada muadil...

4. M

grand vitara lastik sorunu yardım!!

Ynt: grand vitara lastik sorunu yardım!! merhabalar. arkadaşlar bu ikinci suzukim. şu an 2005 grant vitara 3k kullanıyorum.aldığım arkadaş orjinal jantı sökmüş. bende orjinal bulamayınca kia jant taktırdım.orjinali yeni buldum ama oda 3 tane ve jant göbeklerini bulamadım. sorunum stepneye bir...
  5. M

Satılık 1998 Model Suzuki Vitara JLX

37259863 numaralı ilan; sahibinden.com adresinden araç bilgilerine ulaşabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR