Arama sonuçlarınız

1. H

Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ynt: Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum. Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

2. H

Ynt: Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum. Öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim. Aracı ağır arazi koşulları için almıyorum sonuçta çok zorlamayacağım. çok sık arıza verme ihtimali var mıdır. yada kronık arızası nedir. gönlümde 2.5 v6 dan yana aslında.
  3. H

Ynt: Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum. Arkadaşlar herkes tatilde mi.

4. H

Ynt: Almayı Düşündüğün Bu Araç İçin Görüşlerinizi Bekliyorum. Evet yanlış yere eklemiş aracı 2.5 v6 yakıt konusunda durumu nedir. bilmiyorum Şuan 1.9 jtd fiat doblo kullanıyorum. ve yakıt konusunda bir şikayetim olmadı acaba bu aracın yakıtı nasıl. Yanıtınız için teşekkür ederim.
  5. H

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-takas-vergisi-160-tl-129482413/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kisa-sureligine-fiyat-dustu-otomatik-vites-klima-sirali-lpg-isli-131205041/detay Arkadaşlar hafif arazide ve asfaltta kullanmayı...

6. H

Dizel cj

Ynt: Dizel cj Değerli arkadaşlarım görüşleriniz için çok teşekkür ederim.

7. H

Dizel cj

Ynt: Dizel cj Teşekkür ederim. Haklısınız. Benim kafama takılan orjinal motoru olmaması bir sorun teşkiledermi?
  8. H

Dizel cj

Arkadaşlar araba alım satım sitelerinde dizel motor takılmiş cj ler var acaba kullanım olarak nasıldır? sorun çıkarırmı? Çok karizmatik jeepler almak istiyorum fakat yeteri kadar bilgi sahibi olmadığım için çekiniyorum. ama dönüp dolaşıp yine cjlere bakıyorum. Günlük kullanım olarak değilde ara...
  9. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar herkese selamlarımı saygılarımı iletiyorum. Gerçekten doğa tutkunları için çok bilgi verici ve eğlenceli bir forum. Mersin Tarsustan Gökhan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri