Arama sonuçlarınız

1. goksedef

2001-4 Lr Disco Almak Istiyorum

Bugün genç, fişek gibi bir disco sahibi, beni kırmadı, işi gücü halledip yemekte buluştu. Ben ve arkadaşlarımla. Aracı için neler yaptığını gayet samimi şekilde anlattı, paylaştı ve gösterdi. Aracı görmeme, incelememe fırsat verdi. Ben disco ustası değil, hayalinin peşinde gitmeye hazırlanan bir...

2. goksedef

Yanlış anlaşılma olma ihtimali yok. :) Herkes tabii ki yazacak, bu forumun amacı bu zaten. Yanıt yazan herkesin, başımın üstünde yeri var.
  3. goksedef

Valla bir yola çıktık. 60 olur, 70 olur, bakarsın farklı olur. Bu araçla arasında bağ oluşan ve aracını satmak isteyene saygım var benim. Amaç dh ölücüsü olmak değil. Bütçe bu kadar, biraz esneme olabilir. :)

4. goksedef

Bütçe max 60 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. goksedef

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ne güzel bir paylaşım, ne güzel bir araç. Kıskandım. (Nazar değmesin Hocam, güle güle kullan). Ben de karar verdim, alacağım. Darısı başıma diyeyim, ne diyeyim..

6. goksedef

Doktor, amatör yıldız fotoğrafçısı, amatör telsizci (TA1ADG)

Doktor, amatör yıldız fotoğrafçısı, amatör telsizci (TA1ADG)

7. goksedef

Ve arkadaşlar, 2001-4 arası bir td5 arıyorum. Bana yardım eder misiniz? Samimiyetle satan, değerini bilecek birine aracını satmayı düşüneniniz varsa, bana haber verir misiniz? Olmazsa olmaz özellikler: 1-dizel ve otomatik vites - LPG veya benzinle uğraşacak durumum yoktur. :) 2-2001-4...
  8. goksedef

Araç tam bir canavardı. İnanılmaz hızlanıyordu. Benzin fiyatı sorun olmadığı için, doyasıya kullandım. Bu arada çok da sorun çıkardı. Asistan maaşı aldığımdan her seferinde bana çok dokunmuştu arızaları. Çok zaman geçti şimdi ama hatırladığım kadarıyla, alım satımdan elde ettiğim kardan daha...
  9. goksedef

Selamlar, İstanbul'da yaşıyorum. Devlet üniversitesinde çalışan bir doktorum. Asistanlığım sırasında ABD'de iki sene kaldım ve o zaman 2000 v8 ikinci al bir LR almıştım kendime. 52.000 milde idi ve 5000 USD'ye alıp (benimle aynı yerde çalışan bir doktordan), Türkiye'ye dönerken 7500 USD'ye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri