Arama sonuçlarınız

1. O

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

rica ederim... arabanın değişmediğim yeri on takım yağlar katkılar mopar aku turbo hortumu v kayışı sensorler falan filan daha hiçbir eksiği kalmadı ama artık soğudum arabadan vallahi o kadar cok uğraştım ki.. isteyen olursa satacagım artık ozelden msj atabilirsiniz...2008 makyajlı kasa 198 bin...

2. O

benim kontağı ve anahtarları komple degistirdiler..ki yedek anahtarım yok tu başka sıkıntım yoktu ondan degiştirdim.. malum ucuz değil anahtar.. fakat benimki yeni model çipli mercedes anahtarı gibi olandan sizin ki düz anahtar ise ondan değişmemiş olabilirler..
  3. O

Wk 3.0 Crd Turbo Sorunu Yardim!!

trabzon merkez

4. O

merhabalar.. daha once soylediğim westegate tamiri başarısız oldu..(G c 3.0 wk 2008 198 binde) arabada gazdan ayagınızı cektığınız zaman kacırma yapıyor( kıkıkııııvvv) gibi bir ses... ayrıca d de frene basılı beklerken motor da titreşim bi sarsıntı oluyor ki sanırım westagete kendiliğinden...
  5. O

eskiye donuk butun geri cagırımlara dair hakkınız saklı kalıyor diye biliyorum.. arkadaşın dediğim gibi sorgulatın varsa geri cagırım gidip hakkınızı isteyin denemekte fayda var..

6. O

hemen değişmeleri ne kadar güzel ben 3 ay bekledim..ısrarla aradım geldimi diye gelmiş haber bile vermediler..yine ben arayıp fırca attım oyle tamam geldi dediler.. ayrıca işlerim vardı ben gidemedim aracı babamla yolladım hava yastıgı ve abs sistemi ile ilgili güncelleme var yazıyordu onları da...

7. O

2008 grand cherokee aracımda yedek anahtarım yoktu.. bir arkadaştan kontak abs ve hava yastıgı guncellemesi için geri çagırım olduğunu duydum.. trabzon tunalar servise sordum pek soylemek istemiyorlar gelmesin millet diye ama sonucta aracı goturdum onayladılar..3 aylık bekleyiş sonucunda kontağı...
  8. O

turbo için trabzon da tek bir usta var ona da guvenemedim.. direk turbo değişecek dedi adam hiç westegate arızalıdır demedi..kaldı ki diger o mercedes felan turbolar işine biraz benim anlamam biraz da guvenilir bir usta bulacağım ki yaprtırayım.. şimdilik bi sureyim bakayım ne olur arabadan...
  9. O

baktım ama değişimle ilgili bir yazı goremedim.. fakat aklıma takılan arızayı giderdik ama kontak kapatınca ustanın soylediği turbonun bıcaklarından geliyor o ses bir pervane surtme sesi gibi ses geliyor..acaba diyorum motor metal surtme için borlu katkılar felan var sesi keser mi turbo da bir...

10. O

arac 197 bin km de evet westagate denilen parca sanırım.. zaten turbonun ustune yapısık duran ve dısardan gorunen tek parca o ..plastik bir kutu..turboyu acıp kapamaya ayarlamaya yarıyor .yaptırdım ama motor stop edince turbo bıcakları surtuyor.. yakında komple degisecegim muhtemelen..

11. O

sorun çozuldu turbonun ustundeki kutu..Allah iş bilmeyen paragoz ustaların eline düşürmesin..neyse sanırım o parca turboyla birlikte geliyor sıfır olunca .. çıkma birinde var takıyor dediler ustten hiç turbo hortum sokmeden adam soktu sonra elimde yok dedi yaptıralım dedi saolsun bi elektronik...
  12. O

iyi günler.. 2008 grand cheokee sahibiyim..aracımda turbo arıza ışığı yandı ve usta turbo ustundeki elektronik parcanın arızalandığını(westegate arızalı sanırım) soyluyor..olduğu yerde 3.000 devire kadar gaz basıp bırakınca kıvv diye ses cıkarıyor.. sizce turbodamı arıza var soyledikleri gibi...

13. O

Arazi Şanzımanı Uzayan Zincir Ve Şanzıman Revizyonu

iyi günler..2008 grand cherokee wh sahibiyim.. aracı yeni aldım sayılır..aracımda duşuk stabil hızlarda giderken metal surtme sesi gelip kesiliyordu..neyse sonunda arazi şanzıman yağında 1 litre kalmış onu değiştik ve tamamladık ses kesti..ustaların soylediği arazi şanzımanı daha önce tamir...
  14. O

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 tekrar merhaba herkese.. aracımda yakıt sorunundan bahsetmiştim..pazartesi günü bosh diesel servise gittim.. enjektörleri soktuler memeleri birmiş dediler..memeler ve yakıt filtresini değiştirtdim.. daha deneyemedim.. denedikten sonra tam yakıt sarfiyatı hakkında da bilgi...
  15. O

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 sayın mehmet varol kardeşim.. özelden msj la verdiniz birtakım bilgiler saolun ama büyük sanayidekinin yerini ismini tam bi tarif edermisin rica etsem.. bugun bi gideyim oraya..yeni üye olduğum için ozelden msj atamıyorum...

16. O

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 yardımlrınıziçin teşekkür ederim..mehmet kardeşim önerdiğin ustalara pazartesi gitmeye çalışacam..selamını da soylerim.. arkdaşların da soylediği gibi 40 krşlara ben razıyım .. ama 53 krş gercekten cok fazla bence.. bakalım inşallah sorunu hallederiz.. zaten baktırdıktan...
  17. O

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 önceki aracım T5 idi.. o aracı gecen sene ocak ayında Rize den almıştım.. araç 2008 model ve 19.000 km olmasına rağmen araçta enjektör problemi yaşadım.. adam hiç acımadan nerdeyse sıfır denecek arabaya kaçak kirli mazot koymuş ve enjektörleri bitirmiş.. değişmemerağmen...
  18. O

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 yakıt sorunu iyi günler.. yaklaşık 3 ay önce 2004 model 130.000 km de 4x4 ranger aldım.. yanlız araç normalden daha çok yakıyor gibigeliyo bana.. gerçi hep şehiriçi yüksüz ve de yolcusuz kullanmama rağmen bir depoyla tahminimce 500 km gidiyor gitmiyor gibi.. ortalama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri