Arama sonuçlarınız

1. C

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi cevabınız için teşekkürler Oğuz Bey, ben aracı çok fazla off-road amaçlı düşünmüyorum, dağ bayır gezmeyi severim ama bele kadar çamura batmak niyetinde de değilim açıkcası :) , şu an kriterlerime en uygun araç grand vitara gözüküyor ama her açıdan da...

2. C

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi herkeze selam, kısmet ise 4. nesil 1.6 (3k) vitara almayı düşünüyorum, lakin merak ettiğim soruların cevabını bulamadım, şöyleki ; 2011 sonrası sanıyorum bahsi geçen vitaralarda bir takım değişiklikler yapıldı, ancak fotoğraflardan anlayabildiğim kadarıyla...
  3. C

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar arkadaşlar bende E bay i kullanarak ilk kez bir alışveriş yapmanın arifesindeyim ama aklıma takılan 2 soru var eğer alışveriş bitip paket geldiğinde ben istanbulda olmazda paket geldikten 1 ay kadar bir süre sonra dönersem paketin satıcıya geri yollanması...

4. C

Kamp Ocağı Seçimi

tatilden döndüm ve ispirto ocağı 3000 mt gibi irtifada hiçbir sıkıntı çıkarmadı açıkcası yemek yapamadım ama suyu kaynatma süresi nerdeyse istanbulda evde denediğim ile aynı oldu. ayrıca ayder yaylasında ispirto yoktu ama elevit gibi çok daha küçük yaylalarda ispirto mevcut pek sıkıntı olmadı...
  5. C

Kamp Ocağı Seçimi

orada ispirto sıkıntısı çekermiyim açıkçası hiçbir fikrim yok burdan 1 litre edinip devam edeceğim

6. C

Kamp Ocağı Seçimi

cevaplar için sağolun. ben fazla zahmetli olmayan yemekler yapmayı düşünüyorum yumurta sucuk vs. gibi. anladığım kadarıyla sorun olmayacak. motorla gideceim için taşıma gibi bi derdim pek yok.

7. C

Kamp Ocağı Seçimi

arkadaşlar aranızda alkollu ocakları yüksek irtifada deneyeniniz varmı acaba? yüksek irtifadan kastım kaçkarlar ve çevresindeki yaylalar yani 1500-2500m civarı?
  8. C

Kamp Ocağı Seçimi

bilgiler için teşekkürler keşke ilk kullanımda aklıma gelebilseydi :)
  9. C

Kamp Ocağı Seçimi

geçenlerde karaköyden çok uygun fiyata trangianın alkol ocağaklı pişirme setinin birebir benzerinden aldım dediğim gibi fiyat olarak çok uygun fakat motorda taşıdığım için içe içe geçen parçalar devamlı birbirine sürtünüp temas eden yerlerde aluminyumun dış kaplamasını kazımış ayrıca çatal bıçak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri