Arama sonuçlarınız

1. M

Takaslı Yada Satılık 1970 Motorsiklet .alman Sachs D.k.v .

Ynt: Takaslı Yada Satılık 1970 Motorsiklet .alman Sachs D.k.v . Arkadaşlar ilanıma fiyat yazmayı unutmuşum acemiliğime verin. Klasik motoruma 9500tl istiyorum. bu fiyat hem yeni sahibini biran önce bulması ve 2004 den beri TÜV muayenesi olmadığından muyene sırasında çıkacak bedel içindir...

2. M

Takaslı Yada Satılık 1970 Motorsiklet .alman Sachs D.k.v .

Arkadaşlar merhaba .Yıllardır gözüm gibi bakıp sakladığım motorum dan saklayacak yer sıkıntısından dolayı ayrılmak zorundayım.motorum lastiklerine kadar orjinaldir yedek olarak orjinal bir iki parcası da bulunmakata dır, motorla birlikte ücretsiz onları da vereceğim. motorumla fiyatına...
  3. M

Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum

Ynt: Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum Serdar bey size gerçekten çok teşekkür ederim .bu konuda derya deniz siniz. xL7 dediğiniz gibi bu segmente en başarılı bir araç . of road kısmındanda takip ediyorum orada da yazılarınızı okurum inşallah.Orada da suzuki xL7için bir kronik...

4. M

Ynt: Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum Serdar bey bilgiler için çok teşekkürler. LR ler hakkında özelliklede td5 ile ilgili ilk defa doyurucu bir bilgi aldım .Dediğiniz gibi ben de halen ladadan vaz geçemiyorum gerçekten keçiden farksız daha çıkamam dediği dağ gidemem dediği yol...
  5. M

Ynt: Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum Merhaba serdar bey gezenbilir 4x4 forumunu sık sık ziyaret ederim zaten .sağolsunlar tüm üyelerden çeşitli bilgiler ediniyorum.ama hiç bir üyeye direk sormak nasip olmamıştı sizle tesadüf burada tanışınca td 5 i direk kullnandan öğrenmek için...

6. M

Ynt: Zodiyac Botu Limana Kayıt Ettirme Sorunum serdar bey aslında biyerde haklısın bu botların çoğu tekne yedeği olarak kullanıldığı için kayıt istenmiyordu . hatta fiber tabanlı olmadığı için ve motoru 9.9 hp olduğu kullanıcısından için ADB de istenmiyordu halen de öyle ama yeni...

7. M

bluedreamms ilgine çok teşekkür ediyorum.gönderdiğin linklerden zodiyac distribütörüne hemen konuyu yazdım . Yazdığınız gibi 4 sene önce bu tür evrak istenmiyordu bende botu bir arkadaşımdan almıştım tahminen ondada bu tür evrakları yoktu .o zamanlar Ankara da göllerde kullandığım için problem...
  8. M

Arkadaşlar merhaba.Adım murat emekliyim ve kuşadasında yaşıyorum.Her emekli gibi çalışma hayatı sonunda çeşitli hayallerden biri olan ve benim hayalim olan denizde vakit geçirmek amatör olarak balık tutmak amacı ile 3-5 sene önce bir bot aldım 4.20 boyunda katlanır aliminyum tabanlı zodiac...
  9. M

2.5 CRD için acil yardım.

Ynt: 2.5 CRD için acil yardım. Teşekkürler . Jeep in kj kasa tipi olduğunu bilmiyordum sizden öğrenmiş oldum ,doğrudur .Ancak sizin de dediğiniz gibi iki araba arasında km ve model açısından çok fark var ama ne yaparsın bu 4x4 hastalığı bazen gözümü kör ediyor. ama zaten satıcı ile...

10. M

2.5 CRD için acil yardım.

??? Arkadaşlar uzun zamandır sitedenin takipcisiyim ve aranıza bir jeep alarak katılmayı istiyordum ,ancak almayı düşündüğüm bir araçla ilgili kafam çok karıştı onun için önce sizden yardım almak zorunda kaldım. Eyer bana yardımcı olursanız aranıza katılmam daha çabuk olacak. Almayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR