Arama sonuçlarınız

1. V

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu barlar ve stepne yatağını nerede yaptırıyorsunuz acaba ?

2. V

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları burak bey aracınızı gördüm geçen gün çok şık duruyor.. arkaları bu parçayla önleride get le yükseltip amortisörleri uzattınız sanırım yanlış anlamadıysam ? konfor ve yol tutuşta bir değişiklik oldu mu ?
  3. V

Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.

Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım. merhabalar ralliart için mevcut yazılımı aracınıza atacak firma Ecufast tir. Alper Bey sağolsun bana epey yardımcı oldu. Araba bambaşka bir hal aldı :) %15 civarıda yakıt tasarrufum mevcut :)

4. V

ANTALYADAKİ L200'LER

Ynt: ANTALYADAKİ L200'LER beyaz balinanın üzerindeki lift kit ve bullbar la alakalı bilgiye ihtiyaç var :D
  5. V

Yeni arazi ve av arkadaşım..

Ynt: Yeni arazi ve av arkadaşım.. Ön taraftaki bullbar ınızı nerden temin ettiniz acaba ?

6. V

ANTALYADAKİ L200'LER

Ynt: ANTALYADAKİ L200'LER beyaz balina efsane olmuş maşallah :) bende vinç tablasını merak ettim doğrusu bana vinç için değilde sis farı tamak için o şekilde bir bull bar lazım yardımcı olabilir mi acaba ustanız ?

7. V

2011 2012 model .16 L 200 jantı lazım arkadaslar

Ynt: 2011 2012 model .16 L 200 jantı lazım arkadaslar merhabalar ilgilenirseniz bende aracımı sıfır olarak aldığımda çıkarttığım 2011 model jantları var 16inç numaram 536356otuziki96
  8. V

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) Turgay abi vasıtasıyla RalliArt landım.... Tek kelimeyle RalliArt candır...
  9. V

Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var

Ynt: Tecrübeli Arkadaşların Tavsiyesine İhtiyacım Var Özgür Abi Merhabalar. Ben Okan (Vtec_MaNiaC) techturkey den :) konunu görünce bi mesajda ben yazayım istedim.. 25-30bin limitine çıkıp mitsubishi, nissan veya toyota tarzı bir pickup almanı tavsiye ederim... hem uzun yolda hem şehiriçinde...

10. V

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası emek ve fikrinize sağlık gerçekten mükemmel çalışma olmuş... devamını merakla bekliyorum

11. V

L200 lastik&jant takımı

Ynt: L200 lastik&jant takımı 16 inç orjinal alaşım jant ve 1000 kmdeki bridgestone lastikleriyle takas olur mu?
  12. V

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon kocaman bir maşallah

13. V

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) dedikleriniz limitlerde yapılmış işlemler için doğru olabilir. fakat genelde yapılmış yazılımlar hava filtresi egsoz egr iptali gibi ek uygulamalarla desteklenip kaliteli yakıt ve aracı biraz daha dikkatli dinleyerek kullanılırsa standart bir...
  14. V

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) kişiye özel olması avantajı tabiki ECUFast maslakta yaptırmayı düşünmekteyim
  15. V

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Jim Carey nin Hayvanlarla Konuşabilen Bir adamı canlandırdığı bir filmin adı :)

16. V

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon eğer veterinerlikse mesleğiniz "ACE VENTURA" olsun :)
  17. V

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon bu arabaya bi lakap yakışır artık :)
  18. V

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon araç gerçekten mükemmel duruyor ellerinize meğinize sağlık birkaç sorum olacak merak ettiğim konular var ön tekerlerde son fotoda biraz toe out ve pozitif kamber var gibi duruyor acaba ayardan öncemi çekilmişti foto... yoksa baya gezme yapar :) alt takım...

19. V

RaceChip Box - Mitsubishi L200

Merhaba Gezenbilir Üyeleri Mitsubishi konu başlığındanda takip edebileceğiniz üzere L200 araçlarda en stabil ve kullanıma uygun gücü veren box RaceChip olarak kabul görmektedir. Kendi aracım 2011 L200'ümde kullandığım RaceChip imi özel yazılım yaptırmak için satıyorum... Gönül isterdiki...
  20. V

Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı

Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı güzel konu takipteyiz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,512
Kaydolan Son Üyemiz
erhanemir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri