Arama sonuçlarınız

1. K

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Üç adet aracımız var. 1998 3500 cc pajero V6 - 1998 Saab 2000 cc turbo - 2007 transporter 1900 cc turbo dizel konuyu takip ediyorum eğer bu sistem Güven Bey'in işyerinde denenir başarılı olursa her üç aracada uygulayabiliriz. Tabii güvenlik ekonomiden önce...

2. K

LPG hakkında bilmek istedikleriniz.

Ynt: LPG hakkında bilmek istedikleriniz. Bilgi paylaşımınız için teşekür ederim.İstifade ettik.CNG sistemi için daha geniş bilgi verebilir misiniz ? Şu anda İstanbulda CNG dolumu yapılabiliyor mu ? 300 barlık basınç çok ciddi bir tehlike midir ? Dezavantajları nelerdir ? Bu soruları da...
  3. K

CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz), Alternatif Ucuz Yakıt

Ynt: CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz), Alternatif Ucuz Yakıt Bayrampaşa!daki CNG istasyonu kapandı sanırım şu an İstanbul'da bildiğiniz CNG dolumu yapan bir istasyon var mı ?

4. K

Yeni Pajero, Birkaç Soru...

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... Kerim bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim uygub vir zamanda iyi bir yetkisiz servis bulup aracın testlerini yaptıracağım. İnşaallah tüketim değerlerini düşürürüz de gönlümüze göre gezeriz.
  5. K

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... Kerim Bey aracı enaz yakabilecek şekilde kullanıyorum.Gereksiz fren gereksiz gaz yok daha önceden de range rover classic arazi aracım vardı.Ağırlığı onun da 2 tondu.O yüzden aracı binek otomobil gibi kullanmamayı öğrendim.Buji konusunda tavsiyeniz nedir onları...

6. K

Ynt: Yeni Pajero, Birkaç Soru... Selamlar Bir süredir Gezenbilir sitesini takip ediyorum. Bilgi ve tecrübelerinizden istifade etme şansım oldu. Emeği geçen ve katkıda bulunan doğa severlere öncelikle teşekkür ederim. Yakın zaman içinde bizimde bir arazi aracımız oldu. 1998 model 3.5...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri