Arama sonuçlarınız

1. O

Nissan Pathfinder 3.5 v6 Hakkında Yardım

Ynt: Nissan Pathfinder 3.5 v6 Hakkında Yardım Serkan bey teşekkürler, Toyota Land Cruiser VX 100 gerçekten çok güzel fakat ben daha ilk 4x4 üme kavuşacağım. Sanki biraz da bütçemi aşıyor gibi. Diğer iki seçenek; daha uygun olacak...

2. O

Ynt: Nissan Pathfinder 3.5 v6 Hakkında Yardım daisuki mesajınızdaki diğer seçeneği çok merak ettim doğrusu. bende şu an 2001 model Nissan pathfinder 3.5 v6 LE 1999-2000 grand cherokee 4.7 v8 arasında kalmış durumdayım her geçen gün araştırmalarım yeni boyut kazanıyor. Nissanın piyasadaki...
  3. O

Ynt: Nissan Pathfinder 3.5 v6 Hakkında Yardım ilginiz için teşekkürler KLL Araştırma yaptıkça yeni şeyler öğreniyorum. Şimdi de GRAND CHEROKEE 4.7'lere bakmaya başladım. sahibinden.com da Nissan pathfinder 2 adet, Grand Cherokee ise 116 adet. belki net bir gösterge olamaz ama göz ardı...

4. O

Arkadaşlar merhaba, Vw polo 2005 trendline aracımı satıp, 3-4 segment atlayarak :) Nissan pathfinder 3.5 V6 almak istiyorum. aracı biraz araştırdım fazla gereksiz soru sormayacağım. 1. 3.3 motor sizce çok mu zayıf kalır (çünkü piyasa da daha fazla mevcut) araçtan fazla beklentim yok aslında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri