Arama sonuçlarınız

1. hha

SATILIK ! 2008 Model Hilux Adventure 4x4 offroad tutkunları için özel hazırlandı

SAHİBİNDEN.COM İLAN NO : 48940009 DOĞA TUTKUNLARINA OFF ROAD HAYRANLARINA EMSALSİZ BİR 4x4 HILUX DÜNYANIN EN ÇOK SATAN ARAZİ ARACI . ARAC TÜM AYRINTILAR DÜŞÜNÜLEREK ÇANAKKALE TOYOTA BAYİNDE YAPILMIŞTIR VE AKSESUARLARI DAHA 1 AY ÖNCE SIFIR OLARAK TAKILMIŞTIR.ARAÇ İLE İLGİLİ PROBLEM...

2. hha

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı Ömer bey merhaba ; sizden komprasörün fotoğrafını bekliyorum gönderirseniz çok sevinirim.Bende bu hafta kilidi takmayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum tam olarak nereye koydunuz ve tertibatı gösteren bir fotoğraf bana yeterli...
  3. hha

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Harika fotoğraf.. Bana fotoğraf göndericektiniz.komprasörün yeri ile ilgili . bekliyorum ..

4. hha

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Merhaba ; Bende eğer mümkünse 17 numara rica ediyorum gerçi tümer abi seçmiş fakat bir ikincisi olabilir sanırım. :)
  5. hha

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı Bilgi için teşekkürler burak bey bende sanırım arka koltuğun içine koyacağım ömer bey fotoğraflarını göndericek ama sizden de foto bekliyorum. Bu arada Ben arkaya kilidisatın aldım fakat ön tarafada gerekilmidir.sen kullanıyorsun ne...

6. hha

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı peki ömer bey aracın içinde bu komprasör ses yapmıyormu birde fotoğrafı varsa paylaşırsan sevinirim. peki burak abi kaputun dediğin motor kaputunun altında sol üst köşede yer nasıl buldu ?

7. hha

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı Merhaba burak bey ; kilidi sadece arka aldım şimdilik sizce ön tarafada mutlaka ihitiyac varmıdır? birde sizden birşey rica edicem lastik şişirilebilen komprasörü araçta nereye monte ettiniz bir fotoğrafını atarsanız çok sevinirim.
  8. hha

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı Benim lastik ebadı 31 x 10,5 R15 bf goodrich all-terrian bana suan için yeterli oluyor pek arazide kalmadım aama vinç olmadığı çok zorlu yerlere vurmadım açıkcası :) ilk etapta discovery stt düşündüm ama yağışlı zeminlerde...
  9. hha

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkürler burak bey ; Aracım 120 hp birde serviste'de performans kiti satılıyor 3000 tl civarında deniliyor aynımıdır acaba. ben aracı %70 arazi %30 asvaltta kullanıyorum sprintbooster takdırdığımda...

10. hha

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı Merhaba burak bey ; Aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın bende suanda 2008 model bir hılux aracı modifiye yapıyorum.bu süreçte sizden yardım bekliyorum. Sizin aracınızda özet olarak neler yaptınız bir liste halinde yazarsanız çok...

11. hha

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 hilux modifiyesi Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın. şuandan bende hılux modifiye yapıyorum. Size bir bilgi danışmak istiyorum . tavandaki sepet ne marka veya nasıl yaptırdınız ve ayak olarak ne kullandınız bilgiverirseniz çok sevinirim?? aynı zamanda ön tarafa...
  12. hha

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Verdiğin bilgiler için çok sağol . Bu arada ismim hasan memnun oldum ömer bey ; Vinç tampon olmadan nasıl takarım onu düşünüyorum aracın ön tamponunu beyeniyorum çünkü off road arb'nin safari tamponunu takmayı düşündüm fakat görsel olarak beyenmiyorum.vinç...

13. hha

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi harika olmuş araç bende tamamladıktan sonra paylaşıcam resimleri. tavandaki sisler hella mı? tam kodlarını verirsen sevinirim. ben old man.. i taktım ön sisleri taktım kilidi çok yakında takıyorum vinç konusunda kararsızım ne kadar ihtiyaç olur ?? orjinal...
  14. hha

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Tavsiyeniz için teşekkür ederim . Fakat bende hem cadde hemde en iyi şekilde arazide kullanayım istiyorum Cooperde yol tutuşu nasıldır. Ve çamurdada bf goodrich ALL-TERRAIN nasıldır karar veremedim bir türlü aslında bana bf goodrich yeter diyorum ama çamurada...
  15. hha

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi merhaba bende hılux araç modifiye yapıyorum ; lastiklerde discoverer stt lerden memnunmusun be BF Goodrich All Terrain T/A KO mı takmalıyım sence. memnunmusun cadde kullanımında discoverer çok çabuk siliniyor deniyor ama ne diyorsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri