Arama sonuçlarınız

1. borakin

Land Rover Şase No Anlamlari (açiklamali)

Excel haline getirdim bakmak isteyenler için.

2. borakin

Defender Toplama Planı

Arkdaşlar yorumları okudum bende toplamaya girmeme taraftarıyım. Herkes gibi hevesle başladım. 9.000TL ye defender aldım. Hurda durumdaydı, 8 ay boya işi bekledim. Boyacı ile anlaştığımda boyayı komple sokecek ve ustune astarla, mat boya atacaktı paranın yarısını da başında verdim hikaye burada...
  3. borakin

Defender Toplama- Alma Yardim Lütfen!

ne marka ve nereden temin edebiliyoruz? Ambulans kasa defender var bende de park klima tarzında tepe kliması var ancak tamir ettiremedim.

4. borakin

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

@limankalesi aracınız çok güzel, sizi tebrik etmek lazım gayret ve sabrınız için. Genel olarak yapılanları yazabilirmisiniz? örneğin ön konsol --- Kimden aldınız kapı içi -- kimden aldınız ön panjur takımı -- kimden aldınız
  5. borakin

Katlanabilir Rüzgar Türbini Yapıyorum

Yenilik açısından güzel ancak bunun bize ne kadar fayda sağlıyacağı konusunda tereddütlerim var. offroad kamp bunlarda kullanılması mümkün mü? ne için kullanabilriz?

6. borakin

Bu Patfınder'ı Kim Yaptı?

Uğur Uğurlu sanırım antalya'da idi.

7. borakin

NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..

+1 Bende varım. konuyu hortlatmak lazım
  8. borakin

Sıfır Kutulu Yüksek Güçlü Profesyonel Pmr Telsizler

Merhabalar kolay gelsin bursa'ya gönderimde kargo kime ait olur? Diğer bir sorum da arkadaşlarda aselsan cobra telsiz var ben hyt alsam onlarla konuşabilirmiyim? birde araçta şarj etmek için donanımı olan model var mı içlerinde.
  9. borakin

Vinç Alımı (5adet)

Merhabalar; Bursa'da ikame eden off-road grubumuzda beş arkadaş 12000 Lb veya 13000 Lb vinç almak istiyoruz. Satış yapan arkadaşlar var ise, fiyat özellik ve yedek parça konusunda bilgi verirlerse seviniriz.

10. borakin

Bf Goodrich All Tarrian T/a Ko2 Mi? Cooper Discoverer At/3 Mü?

At Lastik Önerisi maxxis at 980 bf ile aynı desene ve lastik kalınlığına sahip fiyatıda daha uygun.

11. borakin

At Lastik Önerisi

maxxis at 980 öneririm biraz asfalt gürültüsü var ama hafif çamur dahil olmak üzere her koşulda iyidir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri