Arama sonuçlarınız

1. I

Gezenbilir Üyeleri Karavanist Fuarında Buluşuyor!

1-RamizDAYI / Ankara 2-Tarkaner / İstanbul 3-midrange / İstanbul 4-kartalveat / İstanbul 5-Yol / İstanbul 6- Biriz / İstanbul 7-better / İstanbul 8-Ertunk / İstanbul 9-Candemir Serenli 10- Fatih855 / Bursa 11-Muzaffer Koca / İstanbul 12-ismail Filiz / istanbul 13-Mustafa filiz / istanbul 14-...

2. I

Pajero Krikosu

Ynt: Pajero Krikosu Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Şişe tipi hidrolik kriko bu araca kısa gelir diye düşünmüştüm yanılıyormuyum? Kullananlar varsa modelini belirtirse sevinirim. Suat beyide arayıp bilgi alacağım. Saygılarımla. İsmail Filiz
  3. I

Pajero Krikosu

Sevgili dostlar, 5 kapı pajerom var ama krikosu yok. Bir kriko almam gerek en uygun sizce hangisidir. Öğrendiğim kadarıyla pehlşvan kriko iyiymiş ama bu çok pahalı önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim

4. I

Mitsubishi Pajero

Ynt: Mitsubishi Pajero Arkadaşlar merhaba, Benimde 93 uzun şase pajerom var. Sis farları taktırmayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Yukarıda oldukça yakışıklı dizayn edilmişler var. Bana range rover çıkma alın diye önerdiler ama bulamıyorum. Hellalarda iyi diyorlar ama netten baktım alpina kafesli...
  5. I

Pajero Sevisleri

Ynt: Pajero Sevisleri Teşekkürler Murat, İlyas ustanın ününü duymuştum. Maslak Atatürk Sanayidede 1-2 servis duydum ama fazla değil. senin aracında hayırlı olsun. O aracıda ben ilan zamanı hatırlıyorum demek size kısmet oldu. Bende aşkına gitmiştim 1-2 tane inceleme fırsatım oldu.

6. I

Pajero Sevisleri

Ynt: Pajero Sevisleri Aman kimse alınmasın arkadaşlar. Burada aslında metih etmeye çalıştım. Bu CJ5 ile gelen arkadaş 2.5-3000 ytl'ye almış bu aracı. ancak sanayide üzerine offroad için epey bir masraf yapmış görüntü yok ama keçi gibi bir aletti. Orada gerçek bir 4*4'ün neler yapabileceğini...

7. I

Pajero Sevisleri

Arkadaşlar merhaba, Dün üye oldum. Kış döneminde 93 model pajero aldım asfaltta kullanılmış araziye sokulmamış ve plg takılmamış. 230.000 km de. Aşağı yukarı 6 aydır kullanıyorum daha servis görmedi ancak artık iyi bir servisle tanışmalı. İstanbul'da sizin önereceğiniz servisler varmıdır? Herkes...
  8. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Geri dönemedim arkadaşlar kusura bakmayın. sıcak karşılamanız için teşekkürler
  9. I

Pajero İçin Lastik

Ynt: Pajero İçin Lastik Merhaba, Bende kışın 93 model 2.6 pajero aldım. Michelin lastik vardı ve yeniydi ancak asfalt lastiği. Bende araziyede vurabileceğim endonezya malı GTRadial marka AT sınıfı lastik aldım. 4 lastiğe 600 verdim. İsmail Filiz

10. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ben İsmail Filiz. İstanbul'da IT sektöründe çalışıyorum. Doğa ile ilgili herşeyi severim. 93 model 2.6 Pajerom var. Bunun hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşların bilgilerine erişmek ve ortak noktamız olan arkadaşlar ile tanışmak için üye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri