Arama sonuçlarınız

1. patpat

Acil Yardım Lazım Lütfen

http://www.maisyedekparca.net/sd/11-renault-arac-modelleri/24-laguna/laguna-ii-dijital-klima-gostergesi.html lınkte gorebılecegımız klıma panelı lazım satan bılen varsa benı arayabılır mı 5432716267 ılgınıze tesekkurler...

2. patpat

YARDIM

Ynt: YARDIM aracın resımleri arkadaslar yorumlarınızı alabılırmıyım nerde saglam ve hesaplı yaptıracagız...
  3. patpat

YARDIM

merhaba arkadaslar daha once de bahsettım bı suzı var 2005 almam an meselesı artık ama baya bı modıfıye edılmesı lazım bu konuda a dan z ye kım yapar nerde uygun yapılır bu konuda yardımınıza ıhtıyacım var..sımdıden herkeze tesekkurler...arabanın resımlerını en kısa zamanda sızlerle paylasacagım...

4. patpat

mutlu yıllar

ARKADAŞLAR YENİ YILDA HERSEY GONLUNUZCE OLSUN .... MUTLU YILLARRRRRRRRRR..
  5. patpat

Rezillik :)

Ynt: Rezillik :) abı resımler harıka ama muhafazanın durumuna uzuldum sanırım frontera ofroadı sevmıyo;)

6. patpat

grand vitara 2005

Ynt: grand vitara 2005 sanırım 10 bın fıyat bıcecekler teklıf bu fıyattan acılıyo..tesekkurler .

7. patpat

grand vitara 2005

oncelıkle selam konu fabrıkamızda bı vıtara var ve satlık duruma geldı arac komple alt takım ıstıyor 4 lastık ıstıyor ıc dosemesı berbat motorun da bı sorun var mı bılemıyorum ama suzukı servısıne gıttı ve 4.5 masraf cıkardılar sadece alt takıma yapılmadan geldı ve artık satılacak alan kısı...
  8. patpat

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay Esen.............(Suzuki Vitara-1996) Artvin 06 - Onur...
  9. patpat

Ynt: Rezillik :) okuduysan hocam ben bı anormallık arayın demedım kı :) sadece basıma gelen olayı paylasayım dedım camura saplanmak sorun degıl de termostad arızası da aynı anda gelmesı gunumu berbat etmıstı sadece ....

10. patpat

ıste o an camurda saplandım termostad arıza yapınca son anda fark ettım oyle bı duman cıktı kı arac yandı sandım:)))

11. patpat

fronterea hava fılıtre kutusu

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu sanırım haklısınız bende termostad arızası olunca bulamadım aramadıgım yer kalmadı bulgarıstana bıle baktırdım servıs bıle bulamayınca sattım alan arkadas ben bulurum dedı ama hala konusuyoruz bulamamıs...:) soyledıgım 2.2 frontera ıcın yıne de cok hos...
  12. patpat

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? var hocam sanırım hava sıcaktı o gun onada care buldum arac akuden aldıgım elektrıkle vantılator kurdum:)))

13. patpat

Kamptaki Tehlikeler

Ynt: Kamptaki Tehlikeler hahaha buyuk gecmıs olsun hocam heralde ben kalpden gıderdım :))
  14. patpat

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... tamam da arkadasım ben bu konuyu arac ustu cadır ıcın soyledım sahsı bı durum soz konusu degıl sadece benım fıkrım yıne dıyorum arac ustu cadır kamp benlık degıl yerde kendı cadırımı kendım kurarım once yer secer temızlıgını yaparım...
  15. patpat

fronterea hava fılıtre kutusu

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu cıkmacım dıye bı sıte var oraya bakın orda tum parcalar var sanırım bulacaksınız... ben ordan temın edıyordum adrese gonderıyolar yada gıdıp kendın alabılıyosun ıst. da ısen ben orda olmadıgımdan gonderme yapmıslardı ve parcalar ıkıncı el olmasına ragmen...

16. patpat

Anadolu Şehirleri Hakkında Yardım. (Lütfen Herkes Okuyabilir mi?)

Ynt: Anadolu Şehirleri Hakkında Yardım. (Lütfen Herkes Okuyabilir mi?) hayırlısı olsun kardesım ınsallah ıyı olur zıyaretıne gelırız once sen gıt bak gezılecek yerlerını bul:P teror de bıterse soz ordayım:)) allaha emanet ol..
  17. patpat

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... arac ustu cadır benlık bısey degıl ..yanı neden kampa gıdıyosunuz kı cekın bı parka yada ev onune orda kalın amac burda heyecan yasamak degıl mı kendımı guvende hıssedıyorum dıyosan zaten jeep le gıdıyosun ıcınde yat...cok guvenlı...
  18. patpat

Kamptaki Tehlikeler

Ynt: Kamptaki Tehlikeler evet tehlıke heryerde oldugu gıbı kamp tada olacaktır ama kesın olacak dıye bı sey yok ben uzun zamandır gıderım ama daha bı seyle karsılasmadım sadece domuz gelıyor oda yemek kokusuna patlangac var kıbrıt kutusuna surtunerek yananlardan al at etkılı oluyor :) bıde en...

19. patpat

Şişme Mat? Şişme Yatak?

Ynt: Şişme Mat? Şişme Yatak? eger kamp a gıdıyosan kesın tasıtın vardır demek o zaman tasıma problemın olmayacak sonucta bagaj da gıdecek e sen de az zahmet edıp sısırırsen sısme yatak daha makbul bence hem rahat hemde buyuk ama ortopedık olmasına dıkkat et sonucta kamp 1 gunluk degıl eve bel...
  20. patpat

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır? gereklı acıklamaları arkadaslar yazmıs bıze bı sey kalmamıs ama ben kampanyadan aldıgım cadırımdan cok memnunun 60 ytl ye almıstım ne yagmur gecırıyo nede camur:) tek sorunu havalandırması olmasına ragmen sıkıcı bı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri